Asiointiliput

Tulossa: liput työkeikoille HSL-sovelluksesta

Julkaisemme vuoden 2023 alussa uuden digitaalisen tuotteen yrityksille, HSL Asiointimatkat. Uudella tuotteella tarjoat työntekijöillesi mahdollisuuden ostaa HSL-lippuja työtehtäviin liittyvien matkojen tekoon suoraan yrityksen laskuun.

Myönnä valitsemasi summa asiointisaldoa työntekijän käyttöön ja heitä hyvästit työläille kululaskuille!

Miksi HSL asiointimatka?

Vastuullisempi vaihtoehto takseille ja autoille

Liikutaanko teidän yrityksessänne yleensä työpäivän aikana omilla autoilla tai taksilla? Heitä hyvästit ruuhkille, tuskaisalle pysäköinnille ja yksityisautoilun päästöille - joukkoliikenteellä matkat sujuvat nopeasti ja ekologisesti.

Unohda kululaskut

Turhauttavat kululaskuprosessit työllistävät niin työntekijää kuin työnantajaakin. Käyttämällä HSL:n asiointisaldoa työntekijän ostamat liput laskutetaan suoraan työnantajalta kerran kuukaudessa. Huoletonta, eikös!

Edullisesti joukkoliikenteellä

Kun tuet työntekijöiden asiointimatkoja HSL:n asiointisaldolla, liikkuminen järjestyy edulliseen hintaan verrattuna kalliisiin taksimatkoihin tai bensakuluihin ja parkkimaksuihin. HSL Asiointimatkojen käyttöön ottaminen on lisäksi ilmaista, maksat vain työntekijöiden ostamista lipuista.

Helppo, läpinäkyvä ja joustava

Voit seurata työntekijöiden lippuostoja ja lisätä tai vähentää käytössä olevan asiointisaldon määrää reaaliaikaisesti verkkopalvelustamme. HSL Asiointimatkat ovat muokattavissa nopeasti ja helposti kuhunkin tilanteeseen sopivaan tarpeeseen.

Näin asiointisaldo toimii

  • Myönnät asiointisaldoa kätevästi HSL:n verkkopalvelussa.
  • Valitse vapaasti summa jonka haluat tarjota työntekijöillesi käytettäväksi.
  • Työntekijä saa asiointisaldon heti käyttöönsä puhelimensa HSL-sovelluksessa.
  • Voit seurata verkkopalvelussa reaaliaikaisesti työntekijöidesi lippuostoja. Saat palvelusta myös kätevät raportit lippuostoista.
  • Laskutamme koko henkilöstön liput kuukausittain samalla laskulla käytön mukaan.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Ota yhteyttä niin kerromme sinulle lisää HSL Asiointimatkoista ja julkaisuaikataulusta.