Työmatkalaskuri työnantajille

Selvitä liikkumisen nykytilanne

Työmatkalaskurin avulla saat konkreettista tietoa työntekijöiden työmatkoista ja niihin liittyvistä tarpeista sekä keinoista, joilla voit muuttaa niitä kestävämmiksi. Työntekijä puolestaan saa kyselyyn vastaamalla selville oman liikkujatyyppinsä, vertailutietoa omasta työmatkastaan ja vinkkejä kestävään työmatkaliikkumiseen.

Kestävä työmatkaliikkuminen tuo kustannussäästöjä, parantaa työntekijöiden työhyvinvointia ja työssä jaksamista, pienentää työpaikan hiilijalanjälkeä ja tukee ympäristö- ja yhteiskuntavastuullisuutta.

Voit käyttää Työmatkalaskuria itsenäisesti  tai tilata avuksesi HSL:n tarjoaman maksuttoman starttipaketin.

Rekisteröidy käyttäjäksi

Rekisteröitymällä Työmatkalaskurin käyttäjäksi saat omat tunnukset, joilla pääset luomaan henkilöstön liikkumiskyselyn, muokkaamaan sitä ja tarkastelemaan sen tuloksia.

Jos haluat tehdä kyselyn myös niissä toimipaikoissa, jotka eivät sijaitse HSL-alueella tai jos haluat lisätä kyselyyn omia kysymyksiä, ota yhteyttä yrityspalvelut@hsl.fi     

Rekisteröidy nyt

Kokeile demoa

Työmatkalaskurin demossa voit tutustua laskurin kysymyksiin. Kysymykset sivuilla 1−7 ovat kaikille pakollisia ja kysymykset sivuilla 8−15 vapaasti valittavia lisäkysymyksiä.

Halutessasi lisätietoa kyselyn tuottamasta raportista, ota yhteyttä yrityspalvelut@hsl.fi

Tutustu työmatkalaskuriin

Käyttöohjeet

Lataa tästä Työmatkalaskurin käyttöohje Näin käytät työmatkalaskuria

Katso käyttöohjeet videoilta:

Työmatkalaskuri: ylläpito

Työmatkalaskuri: toimipaikan luominen

Työmatkalaskuri: kyselyn luominen

Työmatkalaskuri: kyselyn raportti