Työmatkalaskuri

Työmatkalaskuri

Viisaan työmatkaliikkumisen edistäminen kannattaa aloittaa kartoittamalla nykytilanne. Työmatkalaskurin avulla saatte konkreettista tietoa työntekijöidenne työmatkoista ja niihin liittyvistä tarpeista sekä keinoista, joilla voitte muuttaa niitä kestävämmiksi.

Työmatkalaskuri tuottaa työnantajalle tietoa toimipaikoittain henkilöstön työmatkojen hiilidioksidipäästöistä, nykyisestä kulkumuotojakaumasta sekä sen muutospotentiaalista. Työmatkalaskuri on työpaikkojen käyttöön tarkoitettu netissä toimiva maksuton työkalu. Työnantajan edustaja saa omat tunnukset, joilla pääsee luomaan henkilöstön liikkumiskyselyn, muokkaamaan sitä ja tarkastelemaan sen tuloksia. Työntekijä saa kyselyyn vastaamalla selville oman liikkujatyyppinsä, vertailutietoa omasta työmatkastaan ja vinkkejä kestävään työmatkaliikkumiseen.

Kokeile Työmatkalaskurin demoa.

Kysymykset sivuilla 1−7 ovat kaikille pakollisia ja kysymykset sivuilla 8−15 vapaasti valittavia lisäkysymyksiä. Räätälöimme mahdollisuuksien mukaan myös muita liikkumiseen liittyviä lisäkysymyksiä, olethan tarvittaessa meihin yhteydessä.

Lataa tästä Työmatkalaskurin käyttöohje Näin käytät Työmatkalaskuria

Katso työmatkalaskurin käyttöohjevideot:

Työmatkalaskuri: ylläpito

Työmatkalaskuri: toimipaikan luominen

Työmatkalaskuri: kyselyn luominen

Työmatkalaskuri: kyselyn raportti

Työnantaja voi käyttää Työmatkalaskuria itsenäisesti  tai tilata avukseen HSL:n tarjoaman maksuttoman starttipaketin. Työmatkalaskuria voivat käyttää kaikenkokoiset työpaikat.

Jos haluat tehdä kyselyn myös niissä toimipaikoissa, jotka eivät sijaitse HSL-alueella, olethan yhteydessä meihin yrityspalvelut@hsl.fi

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.