Bussien reitit muuttuvat Vantaan Tietotiellä 20.12.

Vantaan Tietotien linjaus siirtyy lännemmäksi Lentoasemantien ja Kehäradan rakentamisen vuoksi perjantaina 20.12. Muutos tapahtuu Tikkurilantien ja Teknikontien välillä ja vaikuttaa bussien 50, 51(K), 61(V), 415, 451, 514(K), 519(A), 535, 612(K) ja 620 reitteihin. Nykyiset Tietotien pysäkit korvataan uusilla pysäkeillä V5265 ja V5266 ”Aviapolis” sekä V5267 ja V5268 ”Mekaanikontie”.

Uudet pysäkit ja uusi reitti on merkitty karttaan vihreällä ja poistuvat pysäkit ja reitti punaisella.

Tietotien uusi linjaus 20.12.2013

Kommentit

Jes, viimein se epämuodostunut tie saadaan muutettua. Onkin ollut niin vaikea, kun busseilla tulee siinä ohitustilanne. :)

Ei Se mikään epämuodostunnut ole, Vaikeaa siinä bussien on mennä ohi toisistaan kun tilanne nopeus on liian suuri. Vaaratilanteet nyt kyllä toivottavasti vähenee lentoasemalle mentäessä!

Kyllä sana "epämuodostunut" kuvaa hyvin Tietotien loppuaikaa - sen jälkeen, kun uusi tonttikatu rakennettiin reilusti vanhan tiepohjan yläpuolelle ja jätettiin yhä palvelemaan läpiajoliikennettä mutkaisine tilapäismäkineen. Fiksumpaa olisi ollut jo aiemmin ohjata Tietotien liikenne Mekaanikontietä Aviabulevardille ja sitä pitkin Ilmakehän risteykseen, jos Tietotien paikalle tehty uusi tonttikatu oli kerran pakko jo tuolloin rakentaa. Tämä olisi ollut mahdollista, koska Aviabulevardin avaamista viivästyttänyt kehäradan avokuilu oli Mekaanikontien ja Tikkurilantien välisellä osuudella. Ilmakehän puoleinen pää oli valmis jo ajat sitten.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.