Fiksusti töihin

Kannustus viisaaseen työmatkaliikkumiseen kannattaa

Fiksu työmatkaliikkuminen kannattaa, sillä se parantaa työhyvinvointia ja terveyttä, on vähäpäästöistä ja turvallista ja pienentää liikkumisesta aiheutuvia kustannuksia.

Työnantaja voi työmatkaliikenteen suunnittelulla ja kannustimilla vähentää yksin omalla autolla tehtyjä matkoja keskimäärin 20–30 prosenttia: liikenne sujuvoituu, päästöt vähenevät ja autoilusta aiheutuvat kustannukset pienenevät. Työmatkoilla saatu hyötyliikunta parantaa työntekijöiden terveyttä, hyvinvointia ja työssä jaksamista. Viisaan työmatkaliikkumisen tukeminen tarjoaa työnantajalle myös imago- ja rekrytointihyötyjä.

Tarjoamme yrityksille työkaluja ja ratkaisuja, joilla työmatkaliikkumisesta tehdään sekä työnantajaa että henkilöstöä paremmin tyydyttävä kokonaisuus.

Kutsu asiantuntijamme kylään!

Kartoita työpaikkasi lähtötilanne kevyellä kyselyllä!

Kaupunkipyörät Senaatintorilla

Kokeilun kautta muutokseen

Usein asenteiden muuttuminen ja uusien rutiinien syntyminen työmatkaliikkumisessa vaatii omakohtaista kokemusta. Työnantaja voi hankkia testattavaksi erilaisia kulkuvälineitä kuten taittopyöriä tai sähköpyöriä. HSL:n kanssa on mahdollista toteuttaa joukkoliikennekokeilu tarjoamalla autoileville työntekijöille matkakortit pariksi viikoksi, kysy lisää yrityspalvelut@hsl.fi. Tarjoamme matkakorttikokeilua yli 100 henkilön työpaikoille.

Lue, miten työntekijöiden viisaan liikkumisen kokeilut sujuivat:

Kommentit

Tämähän onkin kätevä kanava!

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.