Yrityksille

Kodin ja työpaikan välinen matka on yksi kuljetuimmista matkoista. Mitä jos tekisit siitä mahdollisimman helppoa ja sujuvaa? Työmatkaliikkumisen tukeminen on kestävä valinta, josta hyötyy kaikki: sinä työnantajana, työntekijäsi ja ympäristö.

Työmatkaedulla helppoutta arkeen edullisesti

Työmatkaetu on kustannustehokas tapa tukea työntekijöidesi kestävää liikkumista työpaikalle. Tutustu, miten helpotat työntekijöidesi päivittäistä työmatkaa.

HSL-työmatkapalvelu

Työnantajan verkkopalvelusta myönnät henkilöstöllesi työmatkaedun vaivattomasti kausilippuna mobiiliin.

Vaihtoehdot muuhun satunnaiseen liikkumiseen

Katso vaihtoehdot työpäivän aikaisille asiointimatkoille, tapahtumien ja koulutusten järjestäjille.

Kaupunkipyörät työmatkaetuna

Kaupunkipyörä on kätevä kulkupeli kodin ja työpaikan välisillä matkoilla sekä työpäivän aikaisilla asiointimatkoilla. Voit tarjota kaupunkipyöräkauden verovapaana työmatkaetuna työntekijöillesi.

Kestävä työmatkaliikkuminen​

Vastuullisena työnantajana voit edistää kestäviä kulkutapoja monella tapaa. Lue, miten voit tehdä kanssamme puhtaampaa ja parempaa kaupunkia myös seuraaville sukupolville!

Kaupunkipyöräily lisää arkiliikuntaa ja hyvinvointia työmatkoille

Työnantaja voi helposti kannustaa työntekijöitä pyöräilemään tarjoamalla kaupunkipyörät työmatkaetuna. Kaupunkipyöriä voi hyödyntää osana työmatkaa, asiointimatkoilla tai pyörällä voi polkea vaikkapa lounaalle. Lisäksi niistä on iloa myös vapaa-ajalla.

Lue lisää

Aikataulutieto infonäytölle

Tee joukkoliikenteellä kulkemisesta jouhevaa ja paranna asiakaskokemusta lisäämällä ajantasainen aikataulutieto työpaikkasi infonäytölle.

Tilaa työpaikallesi maksuton aikataululinkki osoitteesta yritysmyynti@hsl.fi. Kerro viestissä työpaikan nimi, työpaikan osoite, pysäkki- ja linjatoiveet.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko mutta kaipaat vielä lisätietoja? Ota yhteyttä ja aloita työntekijöidesi työmatkaliikkumisen tukeminen tänään.

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy selvillä ajankohtaisista asioista – tilaa uutiskirjeemme!