Yrityksille

Kodin ja työpaikan välinen matka on yksi kuljetuimmista matkoista. Mitä jos tekisit siitä mahdollisimman helppoa ja sujuvaa? Työmatkaliikkumisen tukeminen on kestävä valinta, josta hyötyy kaikki: sinä työnantajana, työntekijäsi ja ympäristö.

Työmatkaedulla helppoutta arkeen edullisesti

Työmatkaetu on kustannustehokas tapa tukea työntekijöidesi kestävää liikkumista työpaikalle. Tutustu, miten helpotat työntekijöidesi päivittäistä työmatkaa.

Kestävä työmatkaliikkuminen​

Vastuullisena työnantajana voit edistää kestäviä kulkutapoja monella tapaa. Lue, miten voit tehdä kanssamme puhtaampaa ja parempaa kaupunkia myös seuraaville sukupolville!

Tiedätkö miten työntekijäsi kulkevat työpaikan ja kodin välisen matkan?

Työmatkalaskurilla saat tietää työpaikkasi nykytilanteen – CO2-päästöt, työmatkojen pituus, hyötyliikunnan määrä jne.

Tutustu laskuriin

Töihin tehtävä matka on osa työhyvinvointia

Arkiliikunta on pieniä tekoja, joilla on iso merkitys terveydelle ja jaksamiselle. Joukkoliikenteen valitseminen auton sijaan lisää arkiliikuntaa päivään.

Lue lisää

Aikataulutieto infonäytölle

Tee joukkoliikenteellä kulkemisesta jouhevaa ja paranna asiakaskokemusta lisäämällä ajantasainen aikataulutieto työpaikkasi infonäytölle.

Tilaa työpaikallesi maksuton aikataululinkki osoitteesta yritysmyynti@hsl.fi. Kerro viestissä työpaikan nimi, työpaikan osoite, pysäkki- ja linjatoiveet.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko mutta kaipaat vielä lisätietoja? Ota yhteyttä ja aloita työntekijöidesi työmatkaliikkumisen tukeminen tänään.

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy selvillä ajankohtaisista asioista – tilaa uutiskirjeemme!