Bussin 540 pysäkki jää pois käytöstä Tammistossa 1.1.

Seutubussi 540 ei pysähdy 1.1. alkaen Tuusulanväylällä Tammiston liittymässä olevilla pysäkeillä ”Tammisto” V5009 ja V5010. 

Katso lähimmät pysäkit linjakartasta.

Kommentit

Both Tammisto stops have been reinstated as of 14.1.2014. Enough people complained about this so they decided to put them back into use immediately. Only no official information is posted on HSL. I have been using this line for 14 years. I got a personal email from Matti Kirjavainen of Pohjolan Liikenne stating what I just wrote. Please update the time tables. Thank you!

Linjalle 540 on saatava takaisin Tammiston pysäkki.Tammistosta on liian pitkä ja hankala kävelymatka Ylästön rampille.Eikö sitä työmatkaliikennettä pitäisi helpottaa eikä hankaloittaa. Jos ei pysäkkiä saada takaisin, on perheeseen ajateltava kakkosauton hankkimista ja taas on yksi joukkoliikenteen käyttäjä vähemmän.Ja mistä rahat autoon, kun asia hoituisi pysäkin palauttamisella. Lukeeko se ELYkeskus näitä valituksia.
Kai ELYkeskuskin voi päätöksiään muuttaa.

Pohjolan Liikenteen sivuilla ei muutoksista kerrota mitään. Siellä on myös kertalipulle vanha hinta (4,50) Itäkeskuksen jatkoyhteyksistä kerrottaessa.

540-linjalle tullut myös pysäkkipari V5301 ja V5302, Ilmailutie, käyttöön.

Linja 540 on U-linja, jonka aikataulusuunnittelusta ja pysähtymispaikoista päättää liikenteenharjoittaja. Linjalla on vain HSL lippukelpoisuus soveltuvin osin.

HSL:n perusvastaus tähän linjan ongelmiin liittyviin kysymyksiin. Eikö HSL:ää kiinnosta, miten huonosti heidän asiakkaitaan linjalla palvellaan? Olen reklamoinut useasti ao. linjasta sekä HSL:lle että liikennöitsijälle eikä mitään parannusta tapahdu. Lippujen hintoja taisivat muistaa kumpikin korottaa vuodenvaihteessa ja palvelua sitten luonnollisesti heikennetään. Milloin saamme pelkästään työmatkaliikennettä palvelevan vuorin välille Leppävaara-Tammisto-Vantaanportti?

Joo tosi kiva julkisia pitäisi käyttää mut ei ajatella kuinka paljon Tammistossa käy ihmisiä töissä eli omalla autolla. Terveisiä perseestä!!!

Siirrosta? Kannattaisi varmaan kertoa myös uusi korvaava pysäkkipari, joka kartan perusteella näyttäisi 1.1.2014 alkaen olevan Ylästön ramppi V5024 ja V5148.

540 ajaa vielä tänään ja huomenna Ylästön rampin ohi pysähtymättä.

Kiitos kommentista! Totuus on tuo jälkimmäinen eli muutos on pysyvä. Syynä siihen on Uudenmaan ELY-keskuksen päätös pikavuoropysäkkiparin siirrosta.

Hahaha ELY-keskus-kortti vedetty! Rahastusta tämä on, ei muuta!!

Otsikko ja tiedote ovat nyt hiukan ristiriidassa keskenään, ja epäselväksi jää, kumpi on totuus. Otsikosta ("Bussin 540 pysäkki pois käytöstä Tammistossa 1.1.") voisi päätellä, että pysäkki on pois käytöstä vain uudenvuodenpäivänä. Teksti puolestaan antaa ymmärtää, että muutos on pysyvä. Mitään syytä ei myöskään kerrota, mikä antaa tiedottamisesta vähän huolimattoman kuvan.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.