Bussilla 40 pysäkkimuutoksia Pohjois-Haagassa 12.–13.7. ja 19.–20.7.

Bussi 40 ajaa poikkeusreittiä Pohjois-Haagassa kahtena heinäkuun viikonloppuna. Bussi ei pysähdy pysäkeillä 1623 "Lassila" Kaupintiellä ja 1600 "Pohjois-Haagan asema" asema-alueella 12.–13.7. ja 19.–20.7. Poikkeusjärjestely alkaa perjantain ja lauantain välisenä yönä klo 0.10 ja jatkuu varhaiseen maanantaiaamuun klo 4.20 saakka.

Bussin lähtöpysäkki Helsingin keskustan suuntaan on Kaupintiellä pysäkki 1622 "Lassila".
Päätepysäkki on myös Kaupintiellä, pysäkki 1625 "Näyttelijäntie".

Kartta bussin 40 poikkeuspysäkeistä

Poikkeusjärjestelyt johtuvat M-junien liikennöintikatkoksesta: junat kulkevat 12.–13.7. ja 19.–20.7. vain Helsingin ja Pohjois-Haagan väliä. Bussilinjan 40 reittiä on muutettu, jotta korvaava bussiliikenne eli linjat 499, 48 ja 49 mahtuvat kulkemaan Pohjois-Haagan aseman ympäristössä.

Lue lisää M-junien liikennöintikatkoksesta ja korvaavasta bussiliikenteestä

Kommentit

MINKÄ TÄHDEN BUSSIT PYSÄHTYY KERROSTALON KOHDALLA PYSÄKKI
VOISI SIIRTÄÄ POIS. PAKOKAASUT ON SISÄLLÄ JA MAHTAVA MELU .......
PIAN POIS MUUTTAVA ASUKAS.......VANHUSTEN LINJA SAISI VAIN JÄÄDÄ ....
NUORET VOI KÄVELLÄ TORIN PYSÄKILLE............

Bussit ovat joukkoliikennettä. Kerrostaloissa asuu joukkoja. Simppeliä.

TOIVOTTAVASTI MUUTATKIN NOPEASTI POIS! KIRKKONUMMEN METSISSÄ ON KUULEMMA TILAA! EIKÄ OLE BUSSEJAKAAN HÄIRITSEMÄSSÄ!

no ei siellä olekkaan häiritsemässä ketään, kun se bussi menee kerran viikossa, jos on hyvä metsä niin jopa kaks kertaa viikossa se pohjolan liikenteen 52AKVKAMMKSA tai 32 AVKAKAKVKVKKKAMMMMSXXXX. Ja sitten ne menee kuitenkin peräkkäin, ja taas viikko seuraavaan. että sillälailla

On ymmärrettävää, että poikkeusliikenteen takia bussi ei mahdu Pohjois-Haagan aseman alla olevaan terminaalin. Miksi keskustan suunnasta tulleet matkustajat heitetään kuitenkin ulos jo pysäkillä 1625, kun bussi sen jälkeen ajaa tyhjänä lähtöpysäkille 1622?

Tuskinpa siellä ketään ulos heitetä, mutta lähtöaikaahan ei voi odottaa Lassilan pysäkillä kun Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto suuressa viisaudessaan aikoinaan on poistanut pysäkkisyvennykset aseman kohdalta..

Voi olla että, viime kerralla kun päättäripysäkkinä toimi tuo Lassila, että pysäkki ruuhkautui liikaa. Ja puuroutti poikkeusliikennettä välillä, sekä lisäsi autojonoa yms. Joten ehkä näin on parempi, ei siitä kumminkaan ole kuin n. 300m kävely Lassilaan toki ikäihmisille se on hiukan huonompi juttu. :/

ei sieltä viimeksikään ketään ulos heitetty. 40:ssä näky matkustajia Lassila-pysäkille asti, vaikka päätepysäkki olisi ollut se edellinen.

Kyllä heitettiin ja bussi samantien jatkoi matkaa. Eihän se ruuhkauta Lassilan jättöpysäkkiä ollenkaan, kun vaan jättää ja menkööt odottamaan lähtöaikaa jonnekin muualle missä muutenkin odottaisi.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.