Joitakin L-junia korvataan busseilla 12.–13.7.

Muutamia L-junan lähtöjä korvataan ratatöiden takia busseilla Jorvaksen ja Kirkkonummen välillä viikonloppuna 12.7–13.7.

Perjantain 11.7. ja lauantain 12.7. välisenä yönä sekä lauantain 12.7. ja sunnuntain 13.7. välisenä yönä L-junat Helsingistä klo 0.47, 1.47, 2.47 ja 3.47 ajavat vain Jorvakseen asti. Sieltä on jatkoyhteys bussilla Kirkkonummen matkakeskukselle.

Lauantaiaamuna 12.7. L-juna Kirkkonummelta Helsinkiin klo 5.32 on peruttu Kirkkonummen ja Jorvaksen välillä. Korvaava bussi lähtee Kirkkonummen matkakeskukselta junan lähtöaikaan eli klo 5.32 Jorvakseen.

Sunnuntaiaamuna 13.7. L-juna Kirkkonummelta Helsinkiin klo 6.02 on peruttu Kirkkonummen ja Jorvaksen välillä. Korvaava bussi lähtee Kirkkonummen matkakeskukselta junan lähtöaikaan eli klo 6.02 Jorvakseen.

L-junien poikkeusaikataulut

Aamun ensimmäiset L-junat Jorvaksesta Helsinkiin (la 12.7. klo 5.37 ja su 13.7. klo 6.07) lähtevät muutamia minuutteja myöhässä. Junan kuljettaja ja konduktööri on ohjeistettu odottamaan bussia, ennen kuin lähtevät liikkeelle Jorvaksesta.

 

Korvaavien bussien pysäkit

Tolsan kohdalla bussi käyttää Jorvaksen suuntaan Tolsantiellä sijaitsevaa pysäkkiä ”Tolsa” Ki0441.

Kirkkonummen suuntaan bussi pysähtyy Tolsantiellä pysäkillä ”Laajakalliontie” Ki0462.

Kirkkonummen matkakeskuksella bussit lähtevät laiturilta 7 (Ki0487).

Jorvaksessa bussi lähtee aseman viereiseltä liityntäpysäköintialueelta, Jorvaksenkaaren kohdalla.
 

Kommentit

Kannattaisiko mainita yllä olevassa tiedotteessa myös että "Juna odottaa bussia"? Koska nyt jää sellanen käsitys pelkkää aikataulua kattoessa ettei korvaavasta bussista ehtisi Jorvaksessa junaan.

Hyvä huomio. Nyt Helsingin suunnan aikataulun otsikossa on L-kirjaimen perässä asteriski (*) ja alaviirte *) = Juna tulee myöhästymään / Tåget kommer att bli försenat. Lisäksi asemakohtaisten lähtöaikojen edessä on tilde-merkki (~). Näistä pitäisi lukijan päätellä, että juna odottaa Kirkkonummelta tulevaa bussia ja tulee siksi myöhästymään, joten asemakohtaiset ajat ovat vain viitteellisiä.

Tiedotetta voisi tosiaan tarkentaa. Mutta siis aamun ensimmäiset L-junat Jorvaksesta Helsinkiin (la 12.7. klo 5.37 ja su 13.7. klo 6.07) lähtevät muutamia minuutteja myöhässä. Junan kuljettaja ja konduktööri on ohjeistettu odottamaan bussia, ennen kuin lähtevät liikkeelle Jorvaksesta.

Konduktööri tulee siitä bussista kanssa ;) Junan on pakko oottaa muutenkin.

Onneksi siinä bussissa ei kuitenkaan ollut junamyyjiä ;)

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.