Kaivutyöt siirtävät pysäkkejä Von Daehninkadulla 16.6. alkaen

Von Daehninkadulla suljetaan väliaikaisesti bussipysäkit 3486, 3487 ja 3488 kaivutyömaan takia. Pysäkit poistuvat käytöstä maanantaiaamuna 16.6.

Korvaavat pysäkit ja kääntöpaikka busseille 57 ja 68 sijaitsevat Latokartanonkaaren päässä.

Poikkeusjärjestely kestää 10.8. asti.

Kommentit

Kiitos infosta ja hyvä ettei jää jatkuvaksi. Von Daehnin katu on aika pitkä kävellä päästä päähän vaunujen ja kantamusten kanssa. Valittajille pikkaisen oma-aloitteisuutta jos tällainen info tulee. Ei pidä heti vinkua karttaa. Se löytyy HSL sivuilta ja voi ihan itse katsoa pysäkkieen numerot. Ei saa olla avuton.

Nyt tulee positiivista palautetta ja kiitokset siitä, että kerrankin HSL on hoitanut tiedottamisen hyvin! Ihmettelin, kun tänään kotiin tullessani (omalla autollani tietysti!), miksi tutun päätepysäkin linjataulu oli huputettuna, toivottavasti ei ole lopullinen linjamuutos, ja onneksi ei ole.

Kartta poikkeustilanteesta, kiitos!

Ainakin tällä hetkellä pysäkki 3487 "Agronominraitti" sijaitsee Latokartanonkaarella. Säilyykö tämä pysäkki käytössä?

Pysäkkipari "Agronominraitti" sijaitsee kyllä von Daehninkadun puolella, eli se poistuu käytöstä (tiedotteessa mainitut pysäkit nro 3486 ja 3487). Mutta tilapäinen päätepysäkki tulee Latokartanonkaarelle aivan tuon pysäkkiparin läheisyyteen.

tuossa ilmoituksessahan selitettiin jo niin tarkasti kuin asian voi selittää, ei mitää karttoja aina joka uutiseen tarvii. Aina sitä joku täällä vonkuu....

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.