Raitiolinja 8 ei liikennöi Salmisaaresta Jätkäsaareen 2.4.

Raitiolinja 8 ei liikennöi Salmisaaresta Jätkäsaareen 2.4. virtahäiriön vuoksi. Vika saadaan korjatuksi 3.4. aamuliikenteeseen mennessä.

Kommentit

Edellisenä päivänä katselin parvekkeelta kun kakaralauma riehui päättärillä kasin sisällä kuskin ollessa vessassa. Pari nuortamiestä lähti ratikasta, ja kävelivät parvekkeen alta, ja "heittivät läppää" siitä, kuinka olisi huisia, kun kuski tulee vessasta eikä ratikkaa olisikaan enää pysäkillä. Jännä että heti seuraavana päivänä käy näin...

Onhan se virtahäiriö kun kuskiton ratikka syöksyy pois kiskoilta :)

onhan se virtahäiriö ku kuskiton vaunu vei piuhat mukanaan. Kiskoilla ei ole estettä joten jos virtaa ois niin liikenne jatkuisi normaalisti.

Kyllä siellä on ollut raivauskalustoa pitkin iltaa kiskoillakin eikä se ajoradalla oleva ratikkakaan sieltä liikahda ilman häiriötä niille kiskoille vaikka virtaa olisikin - todella noloa ja epäonnistunutta kriisiviestintää HSL:ltä.

Kriisiviestintää? Ei kai liikenneonnettomuus vielä kriisi ole?

Harvemmin kukaan pystyy ennakoimaan tälläisiä tilanteita esimerkiksi kirjoittamalla julkaisuvalmiita tiedotteita etukäteen (puolivalmiin pohjankin tekeminen on kriisiviestintään valmistautumista), eli kyse on nimenomaan kriisiviestinnästä normaalin viestinnän sijaan.

Mitä tulee kriisin määritelmään, kuten Wikipediakin asian kertoo, "Kriisi on organisaation itsensä tai jonkun ulkopuolisen tekijän aiheuttama poikkeustila, joka uhkaa organisaation pääomaa ja vaatii välitöntä viestintää."

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.