Raitiovaunut 2 ja 3 poikkeusreitillä 22.3. klo 7-22

Raitiolinjat 2 ja 3 ajavat poikkeusreittiä lauantaina 22.3. klo 7-22 Streat Helsinki 2014 katuruokafestivaalin vuoksi. Katariinankatu ja Pohjoisesplanadi, välillä Katariinankatu-Unioninkatu, suljetaan tapahtuman ajaksi.

Raitiolinja 2 ajaa Olympiaterminaalilta poikkeusreittiä Laivasillankatu - Tehtaankatu - Laivurinkatu - Fredrikinkatu - Bulevardi - Mannerheimintie.

Raitiovaunun 2 poikkeusreitti 22.3.2014

Raitiolinja 3 ajaa rautatieasemalta poikkeusreittiä Mannerheimintie - Aleksanterinkatu - Unioninkatu - Kauppatori - Eteläranta.

Raitiolinjan 3 poikkeusreitti 22.3.2014

Kommentit

olen tytyväinen raitiovaunuihin ne on niin puhtaita on hyvä että ne pysyvät muistan vielä turun ehkä tule takaisin ja tamperelle sais tulla ja takaisin kulosaaren

H S L = Helsingin sekavin liikenne.

Aaah. Nyt selvisi. Kiitos Reiska. Mutta kyllä oli sekavasti kerrottu asia. No muutenkin tuo 2/3 ratikoissa tais olla aivan älytön muutos. Tuskin monikaan ymmärtää millä mihinkin pääsee saati muistaa enää :(

Kyllä on sekavasti reitit kerrottu. Kuljettajana työskentelen ja silti sai muutaman kerran miettiä noita sekavia karttoja. Koittakaa tehdä selkeä kartta, niin että matkustajatkin sen ymmärtää. Sen jälkeen kun HSL tuli mukaan raitioliikenteen toimintaan, niin huonommaksi on mennyt ainakin aikataulut ja tiedotus.

Rami, raitiovaunut eivät kuje kuin yhteen suuntaan. Tervetuloa huomenna katsomaan paljonko porukkaa on seisoskelemassa Eira-Olympiaterminaali-Kauppatori suunnan pysäkeillä.

Kyl niil voi peruuttaakkin. Eli menee kahteen suuntaan.

Ei kyl tajua tätä infoa. Siis ainoastaan Katariinankadun lenkki jää pois? Eihän sil välil ole edes pysäkkiä. Miksi info?

Voisiko nuo sekavat ja harhaanjohtavat kaksoiskartat poistaa, ja laittaa tilalle yhden, kahdella eri värillä koodatun kartan josta näkis selväti mihin vaunut menee? Tää antaa matkustajille kuvan siitä että reitit menis eri tavalla kuin mitä HKL-Raitioliikenteelle on tiedotettu :)

Tästähän on nyt varsin lahjakkaasti tehty tarpeettoman sekavaa. Tiedotteesta ei edes käy ilmi, vaihtavatko vaunut linjoja normaaliin tapaan vai eivät.

Vaunut vaihtavat linjanumeroita normaaliin tapaan. Tarkan reitin voi varmistaa Reittioppaasta, se on ajan tasalla myös poikkeusreittien voimassaoloaikana.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.