Linjat 58 ja 58B Pasilan suuntaan eivät pysähdy Kalasatamassa 28.11. alkaen

Itäväylän kaistajärjestelyt muuttuvat Kalasatamassa lauantaina 28. marraskuuta. Tämä vaikuttaa myös bussiliikenteeseen. Linjat 58 ja 58B Pasilan suuntaan eivät 28.11. alkaen pysähdy Kalasataman pysäkillä numero 2557.

Syynä on se, että Pasilan suuntaan kulkevan liikenteen on uuden järjestelyn vuoksi ryhmityttävä vasemmanpuoleiselle kaistalle jo ennen Kalasataman pysäkkiä.

Pysäkki 2557 jää muiden pysäkin kautta kulkevien linjojen käyttöön. Linjat 58 ja 58B alkavat käyttää pysäkkiä, kun se on saatu rakennettua uuteen paikkaan. Pysäkki on määrä siirtää uudelle paikalleen 7. joulukuuta alkavalla viikolla. Tiedotamme pysäkin siirtymisestä erikseen.

Metrosta linjoille 58 ja 58B Pasilan suuntaan kannattaa vaihtaa jo Itäkeskuksessa tai Herttoniemessä. Kalasatamasta katsottuna lähin linjojen 58 ja 58B käyttämä pysäkki on Tynnyrintekijänkatu (2551)

Idän suuntaan linjat 58 ja 58B pysähtyvät Kalasatamassa normaalisti.

Kalasataman pysäkkijärjestelyt 28.11. alkaen

Kommentit

Hei, Toivottavasti uudelle pysäkille joulukuun 7.pv alkaen pysähtyvät myös muut Pasilan suuntaan menevät linjat eli linjat 50 ja 59. Nyt todella turhauttavaa, että porhaltavat pysähtymättä ohi.

Hei, pysäkillä tulevat pysähtymään kaikki Pasilan suuntaan kulkevat linjat, eli 50, 58, 58B ja 59. Pysäkki avataan keskiviikkona 9.12.2015. Pahoittelemme tämänhetkisen tilanteen hankaluutta.

Kyseinen pysäkkipari on tärkeä Kalasataman parintuhannen asukkaan liikenneyhteyksille. Onneksi katko jää lyhytaikaiseksi. Kommentoija joutuu siis valitettavasti kärsimään siitä että hänen ikiomalla bussillaan on muitakin käyttäjiä.

Miks ihmeessä 58/58B pitää ylipäätään pysähtyä Kalasatamassa? Eiväthän ne ennenkään siinä pysähtyneet, kun mitään työmaata ei vielä ollutkaan.

onko se urpo sulta pois että kalasatamasta (jossa asuu mm paljon opiskelijoita) on suora kulkuyhteys pasilaan? etenkin kun metron takia täältä ei päivisin juuri muita kulkuyhteyksiä ole minnekkään

Silloin järjestely taisi johtua siitä, että kaistajärjestelyjen takia linjojen pysähtyminen kyseisessä paikassa olisi ollut vaikeaa. Samasta on kyse nytkin. Jos vain mahdollista, haluamme kuitenkin, että metroasemien kohdalla pysähtyvät kaikki siitä ohikulkevat linjat vaihtoyhteyksien sujuvoittamiseksi.

Linjoille 58 ja 58B tullaan kuitenkin avaamaan Kalasatamaan uusi pysäkki, kunhan se on saatu rakennettua uudelle paikalleen.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.