Espoon linjan 85 aamulähtöjen aikataulut muuttuvat 1.2.

Espoon linjan 85, Espoon keskus – Nuuksionpää, aamulähtöjen aikataulut muuttuvat maanantaista 1.2. alkaen.

Lähdöt Nuuksiosta klo 7.18 ja klo 7.38 aikaistuvat kuudella minuutilla ja lähtö klo 8.26 aikaistuu minuutilla, joten uudet lähtöajat ovat klo 7.12, 7.32 ja 8.25.

Espoon aseman lähtö klo 7.08 aikaistuu viidellä minuutilla ja lähtö klo 7.54 minuutilla. Uudet lähtöajat ovat klo 7.03 ja 7.53.

Karhusuon koulun päärakennus on määrätty sisäilmaongelmien takia käyttökieltoon. Rakennuksessa koulua käyneet 3.–6. luokkalaiset siirtyivät tammikuussa väistötiloihin Espoon keskukseen Lagstads skolan yhteyteen. Aikataulumuutosten tarkoitus on varmistaa, että oppilaat eivät myöhästy klo 8.15 ja klo 9 alkavilta tunneilta.

Kommentit

Aikataulumuutoksesta saa myös viestiä! Ainakaan työmatkalaiselle uudet aamuajat yllättivät. Vain tiedote HSLn sivuilla ei riitä.

Kiitos aikaistamisista. Toivottavasti 85-vuoron 7.32 bussi ei kiertäisi enää Muuralan kautta (kuten 85K), bussia tarvittaisiin Nuuksiosta tuleville Kirkkojärven koulun oppilaille, joille Kirkkojärven koulu on lähikoulu. (Muuralan reitillä oleva Kaivomestarin koulu ei tietääkseni ole lähikoulu Nuuksiosta tuleville oppilaille, joten kyseistä yhteyttä ei tarvittane).

Tässä Nupurintien varrella on monta pikkukoululaista, joiden lähikoulu on Muuralan Koulumestarin koulu. Yhteys on siis tarpeen. Koulun alkaessa yhdeksältä taapertavat Omnian pysäkiltä ja silloin aina myöhästyvät koulusta. Matka kun on ykkös- kakkosluokkalaiselle aikamoinen taitettavaksi siinä 5-10 minuutissa. Kasin ja kympin päivinähän bussi menee koulun kautta ja toivottavasti joskus järjestyisi yhteys myös ysin päiville.

"8.86". Ihan uudenlainen kellonaika :)

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.