HSL järjestää lisäliikennettä Flow Festivaliin viikonloppuna

Metro liikennöi perjantaina 12.8. ja lauantaina 13.8. kaksi tuntia normaalia pidempään Suvilahdessa järjestettävän Flow Festival -tapahtuman vuoksi. Mellunmäen ja Vuosaaren haaroilla lisäliikenne ajetaan 20 minuutin välein, jolloin vuoroväli Ruoholahden ja Itäkeskuksen välillä on 10 minuuttia.
Metron viimeiset lähdöt Sörnäisten asemalta ajetaan perjantain ja lauantain ja lauantain ja sunnuntain välisenä yönä seuraavasti: Ruoholahteen 01:21; Vuosaareen 01:22 ja Mellunmäkeen 01:32.
Myös lähijunaliikennettä vahvistetaan ja seuraavat Helsingistä lähtevät junat ajetaan perjantain ja lauantain jälkeisinä öinä kahden Flirt -yksikön pituisina: N-juna klo 01:14, L-junat klo 00:59 ja 01:59 sekä lisäksi lauantain jälkeisenä yönä myös L-juna klo 03:59.
HSL:n Reittiopas osoitteessa www.reittiopas.fi neuvoo ajantasaiset reitit ja aikataulut myös Flow Festivaliin. Satunnaisen matkustajan kannattaa ladata kännykkäänsä HSL Mobiililippu-sovellus, jolla voi ostaa kertalipun kännykkään www.hsl.fi/mobiililippu
HSL on Flow Festivalin ympäristökumppani ja tarjoaa Flow -kävijöille myös maksuttoman pyöräparkin, joka sijaitsee pääsisäänkäynnin läheisyydessä. Pyöräparkki ei ole vartioitu eikä Flow Festival vastaa sinne jätetyistä polkupyöristä.

Metron lisäliikenteen aikataulut

 

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.