Linjan 562 poikkeusreitti jatkuu 18.6.2017 asti

Päivitetty 27.2.2017: Poikkeusreitti jatkuu 18.6.2017 asti.

Linja 562 jatkaa poikkeusreitillään Vantaan Viertolassa 18.6.2017 asti. Alun perin linjan piti palata normaalille reitilleen jo joulukuun alusta, mutta Peltolantien katutyöt eivät vielä ole valmistuneet.

Linja jättää Peltolantien osuuden ajamatta ja kulkee poikkeusreitillä Talvikkitien ja Tikkurilantien kautta. Linja pysähtyy kaikilla Tikkurilantien varren pysäkeillä ja lisäksi Talvikkitielle asennetuilla väliaikaisilla pysäkeillä.

Bussin 562 poikkeusreitti

Kommentit

Tänään kiinnitettiin torin laidalla oleviin pysäkkikatoksiin lasiseiniä, joko 562 aloittaa 18.6. kulkemisen Peltolantiellä? Olis hyvä saada tieto, mille pysäkille sinä aamuna juoksee.
Kiitos.

Mielenkiintoista tämä 562 reittiasia. Bussin piti alata Peltolantielle jo monta kertaa, maaliskuun tiedon mukaan 18.6. kun Peltolantien katuosuus on kunnossa. Bussipysäkit on, katu päällystettu, autot kulkeneet pitkään mutta Vantaan tekninen johtaja ilmoittaa Vantaan Sanomissa bussin palaavan reitilleen vasta syksyllä. Olen tyytymätön ha todella ihmeissäni. Asemalle ei pääse nyt bussilla kun korvaavat pysäkit ovat matkan takana, Krassitien väliaikaisella pysäkillä ei ole katosta - siinä onsiedetty tuulet, lumet ja rännät. Bussia vaan ei voida saada reitilleen.

Niin ja tämä tiedottaminen on aivan ala-arvoisen huonoa! Mitän ei kuulunut tätä ennen viikkokausiin, viimeisin tieto on että bussit alkavat kulkea helmikuussa Peltolantiellä ja senkin sai lukea paikallislehdestä.

Käsittämätöntä tosiaan miksei bussi voi kulkea Peltolantietä kun autotkin voivat?! Syynä ei ole ainakaan pakkanen, joka jossain vaiheessa aiheutti viivästystä töissä. Kyllä näillä keleillä ne reunakivetykset voi kuntoon laittaa. Itse en juuri bussi tarvitse, vaan kävelen mielelläni Peltolantieltä junalle ja takaisin mutta joskus kun sataa kaatamalla tai on kantamuksia, olisi bussiyhteys ihan kiva. Puhumattakaan yöaikaan liikkumisesta, jolloin vanha reitti vei lähes kotiovelle. Folkhälsanin talon asukkaatkaan eivät takuulla ilahdu tästä. Mitähän tämä kaikki tuleekaan maksamaan kun työt ovat yli 8 kuukautta myöhässä? Vaikka pääkaupunkiseudullahan tämä on nykyään ihan sääntö eikä poikkeus. Kaikki projektit kus..vat ja ovat myöhässä. Pitänee muuttaa muualle tai alkaa liikkumaan autolla! Vaikeaa tässä on siis joukkoliikennettä suosia tällä menolla. HKL ja HSL voisitte hoitaa asianne paremmin ja taloudellisemmin.

Tämä on paras uutinen pitkään aikaan, ehdin jo harmitella reitin loppumista. Poikkeusreitti korvaa osin linjastouudistuksessa hävinneitä linjoja 60 ja 611 (vanha reitti) tuomalla Tikkurilantien/Kielotien nurkilta kaivatun yhteyden Jumbolle ja Jumbon kautta vaihdolla Tammistoon (612 kiertää liikaa). Tällä reitillä yhteys on ollut sujuvampi ja kunhan joskus bussi palaa normaalille reitilleen, toivottavasti tulee joku edes vuoro/linja vastaavalle reitille.

Näin jalkavaivaiselle aikamoinen pettymys viivyttää bussin palaamista reitilleen juhannukseen asti. Junalla ei voi vieläkään kulkea kun 562:n pysäkille asemalle pääsemiseksi on aikamoinen matka. Todella onnetonta toimintaa - Jos henkilöautot kulkevat Peltolantiellä, niin miksi eivät bussit?

Peltolantie on nyt auki - milloin 562 palaa normaalille reitille?

Käytän päivittäin 562 linjaa joten jatkuuko vielä 6.2 jälkeen nykyinen reitti talvikkitien kautta.

Hei,

kyllä jatkuu, näillä näkymin ainakin 1. maaliskuuta asti. Suuret pahoittelut tiedotteen viivästymisestä.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.