Linjojen 39 ja 39B lähtöpysäkki Kampissa muuttuu 15.8.2016

Bussilinjojen 39 ja 39B reitti muuttuu Kampissa maanantaina 15. elokuuta 2016, kun HSL:n liikenteessä siirrytään syysaikatauluihin. Samalla linjan lähtöpysäkki siirtyy Fredrikinkadun varteen Tennispalatsin edustalle laituriin numero 76.

Linja kulkee 15.8. alkaen molempiin suuntiin Arkadiankatua ja Fredrikinkatua pitkin. Vanha pääte- ja lähtöpysäkki Runeberginkadulla poistuu linjan käytöstä.

Linjojen 39 ja 39B reitti Kampissa 15.8.2016 alkaen

Kommentit

Bussit eivät kohta pääse kulkemaan metroaseman sivua Salomonkatua, sillä se suljetaan liikenteeltä. Lisäksi on perusteltu, että on hyvä saada 39, 39B, 14 ja 18 samalle pysäkille. Mutta 39 käyttäjille tämä on selvä huononnus kun meidät tungetaan tälle ruuhkaiselle pysäkille. Ja tulevaisuudessa kaikki muiden Kamppia päätepysäkkinään käyttävien linjojen lähtölaiturit siirrretään lämpimään terminaaliin mutta me värjöttelemme talven tuiskuissa tällä tuulisella pysäkillä.

Vanhaan paikkaan oli mukava tulla 9:n raitiovaunusta, joka toi laivalta. Kantamusten kanssa oli helpompi mennä Runeberginkadun pysäkiltä sisään,kun suurin osa tuli tenneispalatsin edestä. Miksiköhän Runeberginkadun pysäkki piti lopettaa. Mitä sillä saavutetaan ?

Kyse on tosiaan siitä, että Salomonkadun läpi ei enää 15.8. alkaen saa ajaa, ja bussi pitäisi kuitenkin saada myös käännettyä tulosuuntaansa ennen seuraavaa kierrosta. Tästä syystä reittimuutos on tehty.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.