Pasilan aseman laitureiden 1 ja 2 hissit ovat pois käytöstä 24.10. – 24.11.

Pasilan aseman laitureille 1 ja 2 vievät hissit ovat pois käytöstä ma 24.10. – ma 21.11. rakennustöiden takia. Laitureita käyttävät junat K, N, I, P ja T. Laitureille pääsee esteettömästi pohjoisen alikulun sekä laitureiden 3 ja 4 kautta. Liukuportaat ja muiden laitureiden hissit ovat käytössä normaalisti. 

Asemahalliin ja laiturialueelle on järjestetty saattajia esteettömän kulun varmistamiseksi. Saattajia on arkisin paikalla klo 6-22 kaksi tai kolme vuorokaudenajasta riippuen ja viikonloppuisin kaksi klo 9-19. Muina aikoina saattoapua voi tilata numerosta 050-524 2154.

Kommentit

Saako pyörätuolin tai lastenvaunujen kanssa tulla Tikkurilasta Pasilaan tai päinvastoin kaukojunalla? Tuo vaihtomatka esim. linjalle 58 on muutenkin liian pitkä ja nyt ehdotetaan reilun puolen kilometrin lisäjaloittelua iloiselle matkustajalle.

Hei,

HSL:n matkakortti ja liput eivät käy kaukojuniin eli myöskään lastenvaunu- ja pyörätuolisäännöt eivät ole voimassa kaukojunissa. Jos haluat matkustaa kaukojunalla Tikkurilasta Pasilaan, tarvitset siihen VR:n kaukoliikenteen lipun. Tikkurilasta Pasilaan voit matkustaa myös R- ja Z-junilla, joihin HSL:n matkakortti ja liput käyvät. Nämä junat käyttävät Pasilassa laitureita 3-5.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.