Pysäkkien paikat muuttuvat Tapiolan Pohjantiellä 15.6.

Tapiolan Pohjantiellä tehdään keskiviikkona 15.6. kaistajärjestelyjä, jotka vaikuttavat myös pysäkkeihin. Pohjantien liikenne siirtyy läntiselle ajoradalle, kun itäinen ajorata suljetaan rakennustöiden johdosta. Pohjantie muuttuu samalla kaksikaistaiseksi (yksi kaista suuntaansa) Merituulentien risteyksestä pohjoisen kiertoliittymään asti.

Pohjantien etelän suunnan uusi pysäkki E2106 otetaan käyttöön.Pohjoisen suunnan pysäkki E2105 siirtyy keskikaistalle ja Tapionraitin eteläpuolelle. Pysäkin E2105 sijoittuminen eteläpohjoissuunnassa saattaa  muuttua työmaan edistyessä.

Järjestely koskee linjoja P10 – P14, E10, E15, E18, 106, 110 ja 194 ja jatkuu ainakin heinäkuun loppuun.

 

Kommentit

Tämä tiedote kesäkuulta on jo vanhentunut.
Olisi syytä pikaisesti kertoa nykytilanne.

Mitenkähän olisi selvitty kaikesta liityntäliikenteestä, jos metro olisi alkanut liikennöidä ajallaan elokuussa.
No, huonosti tietysti, kun tämä katujen muuttamisprojeksti näyttää huonosti suunnitellulta ja liian myöhään toteutetulta ja varmasti vielä pitkään keskeneräiseltä.

Ja tämän käyttöliittymän älytön idea on tämä tekstin syöttövaiheen sininen kirjoitus, josta ei itse meinaa saada millään selvää!!!

Terveisin
Eero Salkala
Urpu 5A

Hei,
Sain tiedotteen pysäkkipaikkojen muutokset 15.6., mutta tekstissä luki 16.5. ja muutoksetkin näyttivät olevan tuon päivän muutokset, sikäli kuin edes paikkakunalainen sai selvää muutoksista.

Terveisin,

Riitta Jarnola
Länsituulentie 8

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.