Rautatientorilta kulkevien linjojen lähtölaiturit muuttuvat 15.8.2016

Rautatientorilta kulkevien bussilinjojen lähtölaitureissa tapahtuu paljon muutoksia 15.8.2016, kun HSL:n liikenteessä siirrytään talviaikatauluihin.

Useimpien linjojen lähtöpaikka Rautatientorilla muuttuu. Vain linjat 75 ja 77 ja Itä-Helsingin yölinjoista 85N, 86N, 90A, 90N ja 96N pysyvät vanhoilla paikoillaan.

Tiheävuoroväliset linjat 65 ja 66 alkavat 15.8. käyttää Rautatientoria päätepysäkkinään, ja samalla muutetaan myös muiden linjojen lähtölaiturien sijainteja. Laiturimuutosten tavoitteena on sujuvoittaa vilkkaan bussiterminaalin toimintaa.

Bussilinjojen lähtölaiturit on päivitetty Reittioppaaseen, kun haku kohdistuu päivämääriin 15.8. alkaen. Linjojen aikatauluja pääsee tutkimaan Reittioppaasta: http://aikataulut.reittiopas.fi/talvi/pysakit/fi/.

Kommentit

Lisään vielä kommenttiini. Suunnitelma näyttää varmaan paperilla hyvältä mutta käytännössä on kyllä ihan hanurista.

Ei kyllä mene kauaa kun rautatientorilla tapahtuu onnettomuus. Uusi järjestely on aivan järjetön. Bussit eivät pääse lähtemään ja matkustajat jäävät pysäkeille kun oma bussi on takimmaisena jossakin huitsin nevadassa. Onko rautatieaseman tarkoitus olla bussien lähtöpaikka vai kaljatelttojen säilytyspaikka?Se, joka tämän on suunnitellut ei aivan varmasti tarvitse itse liikkua tuolla kaaoksessa. Voisiko ajatella joskus meitä matkustajia. Huviteltat kyllä löytävät käyttäjiä vaikka ne eivät olisi aivan ytimessä.

Jaa mikäs idea tässä nyt on? Kasi laiturilta lähtee yli 10 bussia, sillä välin kutonen ja 12 ammottaa tyhjyyttään?

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.