Lähtölaitureita muuttuu Rautatientorilla maanantaina 26.6.

Joidenkin bussien lähtölaiturit muuttuvat Rautatientorilla maanantaina 26. kesäkuuta. Erityisesti muutokset koskettavat laituria numero 13 Läntisellä Teatterikujalla käyttäviä busseja eli linjoja 632–635, 738 ja 785–788. Linja 55 jää edelleen Läntiselle Teatterikujalle.

 Maanantaina 26.6. tapahtuvat muutokset:

- Linjat 632, 633 ja 635 laiturista 12

- Linjat 785, 786, 787 ja 788  laiturista 8

- Linja 738 laiturista 3

Lisäksi linja 841N siirtyy laituriin 8. Kaikkien Rautatientorilta lähtevien bussien lähtöpysäkit 26.6. alkaen löydät kartasta. Laiturimuutokset johtuvat sähköbussien latausaseman rakennustöistä Rautatientorilla.

Rautatientori 26.6. alkaen

Kommentit

Bussilla 611 on vaikeuksia mahtua pysäkille 8 joten miksi helvetissä siihen on taas ängetty lisää vuoroja????? 611 linja on muutenkin stadin hitain vuoro kiitos teidän surkean suunnittelun ja nyt sitten lähtö Rautatientorilla kin on tehty vielä hankalammiksi. Kohtelisitte alueita tasa-arvoisemmin kuin nyt teette.

Rautatientori on eräs Helsingin ruuhkaisimmista bussiterminaaleista ja ruuhka-aikoina laituritila saattaa olla kortilla. Lisäksi laitureiden 6 ja 9 käytön estävä latausaseman työmaa vähentää laituritilaa edelleen normaalitilanteesta. Pahoittelemme rakennustyömaasta johtuvien poikkeusjärjestelyjen mahdollisesti aiheuttamaa haittaa.

Kertoisitteko miksi valitsette aina juuri 611 linjan? Ja toinen kysymys: jokaisella valmistellulla projektille on aikataulu, jossa kerrotaan arvioitu valmistuminen ja jos siihen tulee viiveitä niin sekin kerrotaan. Olen ymmärtänyt, ettei HSL tiedä sähköautojen latauspiste-projektin päättymistä?? Miten se on mahdollista? Ja jos on niin, ettei tietoa ole niin selvittäisittekö meille veronmaksajille, jotka rahoitamme HSL:n toimintaa.

Sähköbussien latausaseman rakennustyöt alkoivat Rautatientorilla maanantaina 28. marraskuuta 2016. Töiden arvioitiin valmistuvan toukokuussa 2017, mutta tämä ei kuitenkaan ollut mahdollista. Projektissa on ollut useita haasteita ja viivästymisiä jotka ovat aiheuttaneet haittaa useilla bussilinjoille. Tätä luonnollisesti pahoittelemme. Tällä hetkellä katsomme parhaaksi tiedottaa Rautatientorin mahdollista työmaahan liittyvistä laituri- yms. muutoksista, joilla on vaikutusta matkustajien arjessa.

Vastauksenne osoittaa, että olette täysin pihalla ja teillä ei siis ole harmainta aavistustakaan milloin työ on valmis. Hävettää HSL:n puolesta niin kuin tänään kun myös teidän matkakortin lukija oli myös pihalla. Ja ensimmäiseen kysymykseen miksi 611:n pysäkki valittiin? Puoli rautatientoria on tyhjänä ja toisen puolen täyttää latausaseman rakennus. Sähköbusseista hyötyy vain kourallinen matkustajia ja HSL on unohtanut pitkän matkan takaa tulijat ja on tehnyt meidän matkoista pitkiä ja tuskaisia palvellakseen yhden pysäkin väliä matkustavia Kallion ja Vallilan nuoria aikuisia. Lähiöissä olette laittaneet meidät kävelemään 800 m ja kerrotte, että se on vielä hyväksyttävää. Keskustassa ei kävellä metriäkään. Asiakkaanne ovat eriarvoisessa asemassa ja toivon todella HSL:n monopolin loppumista. Ai niin olitte varmaan eilen nukkumassa kun olisi pitänyt tiedottaa liikennehäiriöstä eli Metron jumista.

Linjalla 67V ei ole lähtöjä Rautatientorilta tällä hetkellä, joten ainoastaan linja 16 käyttää laituria 17.

Milloin linja 55 voi jälleen ajaa ja pysähtyä Kaisaniemessä suunnassa keskustaan?

Linja 55 alkaa pysähtyä Kaisaniemessä kun Rautatientorin rakennustyömaa valmistuu. Rautatientorin laiturijärjestelyt palautetaan normaalitilaan vaiheittain sähköbussien latausaseman työmaan valmistumisen tahdissa. Töiden valmistumisesta ei ole annettu tarkempaa aikataulua.

Itse asiassa erittäin oudosti Reittioppaaseen on parhaillaan merkitty tulopysäkiksi Kaisaniemenpuisto Kaisaniemenkatu 2060, eli bussilla 55 ei muka pääsisi sen pidemmälle.

Reittioppaan aikatauluaineistossa on Rautatientoria koskien puutteita, jotka korjaantuvat 26.6. Linja 55 ajaa edelleen Rautatientorille. Pahoittelemme näitä puutteita ja niiden mahdollisesti aiheuttamaa harmia.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.