Linjalle 84 lisää lähtöjä 6.3.

Linjan 84 Herttoniemi (M) – Gunillankallio aikataulu muuttuu maanantaina 6.3. Linjan 84 vuorovälejä tihennetään kasvaneen kysynnän ja saadun asiakaspalautteen vuoksi. Lisää lähtöjä tulee arkiaikatauluun noin klo 8.45-9.30, klo 14-14.30 sekä klo 18.45-19.30.

Linjan 84 aikataulu 6.3.2017 alkaen

Kommentit

Great post, I have seen <a href="http://zellmeonline.com">places to eat near me</a>excellent expression in your writing. Being at the top for so many years is not as simple to do as it looks.

Thanks a lot for this card game her on this website https://heartsgameonline.net i will play heart card game online on homepage of this game you love to play this card game in group or single.

Hienoa, että bussivuoroja on lisätty, vaikka itse en noihin aikoihin käytä bussia. Kuten muutkin ovat yllä kommentoineet, niin tärkeää olisi, että yöbusseja kulkisi alueelle, ja 84 reittiä tulisi pohtia uudestaan tai lisätä bussilinja, joka palvelisi paremmin kruunuvuorenrantalaisia. Matka-ajat ovat nyt todella pitkät!

Linjan sunnuntaiaamuvuoro ei välttämättä toimi, ensimmäinen lähtee kello 6.00 ja vaihtoyhteys itään menevään metroon odotus herttoniemessä puoli tuntia, jos menee vuorolla 6.24 niin riippuu kuljettajasta ehtiikö metroon, yhtenä aamuna ulkomaalainen kuljettaja ajoi kävelyvauhtia koko matkan ja vaihtoyhteys metroon oli mennyt eli taas odotus nyt 20 minuuttia herttoniemessä ja vaimoni myöhästyi työstä eli jos haluaa varmistaa työhön ehtimisen pitää mennä jo 6.00 vuorolla ja odottaa puoli tuntia herttoniemessä, keskustaan päin metroa menee koko ajan , mutta itään ei!

Aikaisin aamulla itään ajaa myös joitakin busseja. aikataulut.reittiopas.fi/pysakit/fi/1433108.html

Siitä ei ole mitään hyötyä, sillä yksikään niistä ei mene Laajasaloon.

Nyt oli kyse _itään_, ei Laajasaloon menosta.

Hyvä juttu! Vielä kun lisäisitte sunnuntaille yhden yli määräisen vuoron per tunti ja muuttaisitte 84 linjaa siten, että Borgströminmäenkin asunnot olisivat joukkoliikenteen tavoitettavissa. Pysäkki Koirasaarentien ja Jurmonkujan kulmaan ja 84 a ja b-vuoroiksi, jotka kiertää kahteen eri suuntaan Reiherintie /Gunillantie - kierrosta. Ei lisää kustannuksia, mutta nopeuttaa matka-aikoja ja lisää taatusti asiakastyytyväisyyttä

Kiitos ! No oli aihettakin laittaa lisää vuoroja. Toivon mukaan ei jää välistä pois niinkun on nyt käynyt luvattoman usein. Ja bussi on ollut täynnä jo toisen pysäkin jälkeen... Mutta mitenkä yöbussit? Miksi niitä ei kulje tänne? Työvuorot välillä sellaisia, että ei ehdi näillä normaaleilla mitkä loppuu kyllä jo tosi aikaisin. Onko tähän tullut muutosta tai onko lähiaikoina tulossa?

Tosiaan nykyinen 85N ei palvele gunillankallion asukkaita juurikaan. Voisiko linjan 86N siirtää kulkemaan Koirasaarentien ja Gunillantien kautta Santahaminaan? Nykyinen reitti suoraan Laajasalontietä on aika hyödytön kun yhtälailla voitaisiin palvella laajempaa aluetta.

Loistavaa, KIITOS! Tihennetyt vuorot tulevat tarpeeseen! :)

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.