Nordenskiöldinkadun pysäkki Jäähalli (2070) poistuu käytöstä maanantaina 3.7.

Päivitetty 25.10: Pysäkki Jäähalli "2070" otetaan jälleen käyttöön 30.10.

Nordenskiöldinkadun pysäkki  Jäähalli "2070" poistuu käytöstä maanantaina 3.7. kello 9. alkaen. Muutos johtuu Reijolankadun kiskotöistä ja pysäkki on poissa käytöstä toistaiseksi. Muutos koskettaa kaikkia pysäkkiä käyttäviä linjoja eli 69, 506, 848.

Linjakohtaiset lähimmät korvaavat pysäkit löydät kartasta:

Reijolankatu kartta

Kommentit

Onko mitään tietoa koska pysäkki palautuu? Työstä paluustani on tullut sietämätön, kun matka-aika on pidentynyt todella paljon , kun Auroran pysäkiltä Linnankoskenkadun pysäkille saattaa muutaman korttelin matkaan mennä jopa 15 minuuttia. Sen verran olen hidas ja vaivainen kävelijä, ettei oikein kannata kävelläkään.

Hei, pahoittelut työmaan teille aiheuttamasta haitasta. Pysäkin palautuminen on kytköksissä Reijolankadun kiskotyöhön, jonka valmistuminen on valitettavasti viivästynyt. Pysäkin käyttöönoton ajankohta ei siis ole tiedossa. Lähimmät pysäkit on tällä hetkellä Kansaneläkelaitoksen raitiovaunupysäkit, joita voi käyttää vaihtamalla raitiovaunuihin 2 tai 3.

Reittiopas väittää että pysäkki on taas käytössä. Onko tosiaan näin vai eikö reittiopasta osata vieläkään pitää ajantasalla?

Pysäkin Jäähalli (2070) käytöstä poiston jatkamisesta tehtiin päätös vasta tämän viikon aikana  ja tästä johtuen se ei ole vielä päivittynyt reittioppaaseen. Pahoittelemme tästä mahdolllisesti aiheutunutta haittaa.

Hei, pysäkin poistumisen voisi päivittää myös reittioppaaseen. Tällä hetkellä se näkyy edelleen mahdollisena pysäkkinä reittioppaan ehdotuksissa ja varmasti aiheuttaa sekannusta monelle. Eilen kuljin reittiä, ja kuvittelin 2X bussin pysähtyvän tällä pysäkillä, mutta toisin kävi.

Hei, pahoittelut tästä virheestä. Jostain syystä pysäkin poistuminen ei ole vielä päivittynyt Reittioppaaseen, vaikka sen tietenkin pitäisi siellä olla. Pyrimme korjaamaan asian.

"69 506 848 2X 4X"

Ajetaanko mainittuna aikavälinä linjaa 4X lainkaan, ainakaan Jäähallin vierestä?
Ehdotan toisaalta jo tiedoteluettelossa mainittavaksi linja 7X.

Tiedotteen kiinnityksiin oli livahtanut 4X. Pahoittelut virheestä.

Onko pysäkki Töölön varikon kohdalla kartan mukainen? Sopii toki helpottamaan vaihtoja.

Linja 848 sekä linjat 2X ja 7X käyttävät pysäkkiä Töölön kisahalli (H1914) joka on osoitteessa Mannerheimintie 72.

Korjattu ylläolevaan karttaa pysäkin "Töölön kisahalli" tarkkaa sijaintia.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.