Sokeritehtaan pysäkkipari Kantvikissa, Kirkkonummella siirtyy

Kirkkonummella, Kantvikissa Salen edessä Sokeritehtaantiellä sijaitseva pysäkkipari Kantvik (pysäkit Ki0718 ja Ki0737) siirtyy tilapäisesti.  Pysäkki Ki0737 siirtyy ajosuunnassaan 100 metriä eteenpäin ja pysäkki Ki0718 poistuu käytöstä. Lähin korvaava pysäkki on Ki0719 Ristikalliontie. Muutos johtuu työmaasta alueella.

Kantvik poikkeus

Kommentit

Sokeritehtaan pysäkki on kyllä sokeritehtaan parkkipaikalla. Tässä puhuttavan pysäkkiparin nimi on Kantvik. Kaupan nimi on Sale. Siirtyvätkö kummankin suunnan pysäkit tosiaan ajosuunnassaan 100 metriä? Vai siirtyvätkö molemmat Sokeritehtaantietä länteen? (Työmaa on näiden pysäkkien itäpuolella.)

Kyllä nimenomaan pysäkkipari Kantvik (pysäkit Ki0718 ja Ki0737) Sokeritehtaantiellä. Molemmat siirtyvät saamamme tiedon mukaan ajosuunnissaan 100 metriä.

Kävin paikan päällä katsomassa. Ki0737 on tosiaan siirtynyt 100 metrillä ajosuunnassaan, pysäkkiä Ki0718 taas ei ole siirretty vaan se on poistettu kokonaan, ja korvaavana pysäkkinä kehotetaan käyttämään ajosuunnassa seuraavana olevaa Ristikalliontie-pysäkkiä.

Kiitoksia informaatiosta. Tiedote on nyt täydennetty edellä mainituilla tiedoilla.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.