Lammaskujan pysäkki Vantaan Pähkinärinteessä poistuu käytöstä työmaan vuoksi 7.12.2018

Päivitys: Pysäkki palaa käyttöön 21.10. alkaen.

Päivitys 25.1. Linjoille 311/A, 322, 335, 345N lisätty pysäkki Lammaskuja (V1228) Pähkinärinteentien varteen ja otettu käyttöön 25.1.2019.

Lammaskujan pysäkki (V1209) Vantaan Pähkinärinteessä poistuu käytöstä 7.12.2018 alkaen työmaan vuoksi. Poikkeusjärjestelyn arvioitu kesto on kymmenen kuukautta.

Linjat 313 Hämeenkylään, 335 Askistoon, 436N Kalajärvelle ja 571 Varistoon siirtyvät käyttämään korvaavaa Lammaskujan pysäkkiä (V1238), joka sijaitsee bussien kulkusuunnassa eteenpäin Lammaslammentiellä.

Linjoille 311, 311A, 322 ja 345N ei järjestetä korvaavaa pysäkkiä. Lähimmät vaihtoehtoiset pysäkit ovat ennen Lammaskujaa sijaitseva Karhunkierros (V1207) ja Lammaskujan jälkeen sijaitseva Pähkinätie (V1218).

Pysäkkimuutos on päivitetty Reittioppaaseen: www.reittiopas.fi

Kommentit

10 kuukautta?¿ Siis kaikki Lammaskujan pysäkin käyttäjät joutuvat aamuisin jakautua näihin kahdelle pysäkille.. Hirveä tungos muutenki aina arkiaamuisin T Sanomalan koulun oppilas

Hei!
Ihanko todella on näin, että Pähkinärinteen vilkkainta pysäkkiä , ruuhkaisimman bussin 322 osalta ei korvata näin pitkän poikkeustilanteen takia? Miten olisi korvaava pysäkki Lammaslammentien risteyksen heti toiselle puolelle, ravintola Hasselin kohdalle?

Ei taida onnistua pysäkin perustaminen Hasselin terassin kohdalle riittävän turvallisesti. Risteyksen jälkeen on heti suojatie Pähkinätien yli joten syntyisi vaaratilanteita jos bussit pysähtyisivät heti suojatien jälkeen ottamaan ja jättämään matkustajia. Tuossa ei myöskään olisi pysäkkisyvennystä joten risteys saattaisi mennä täysin tukkoon kun takana tulevat autot pysähtyisivät keskelle risteystä bussin taakse. Pakko vain nyt työmaan ajan tyytyä siihen että joutuu kävelemään Pähkinätien pysäkiltä takaisinpäin.
Valitettavasti tämä tilanne koskee myös monia koululaisia jotka matkustavat aamuisin Lammaskujan pysäkiltä linjalla 322 Sanomalan kouluun. Olisikin toivottavaa että tästä poikkeusjärjestelystä tiedotetaan Lammaskujan pysäkillä jo heti ensi viikolla jotta pysäkin käyttäjät ehtivät reagoida muutokseen.

Korjaus ylläolevaan: Risteyksen jälkeen on heti suojatie PÄHKINÄRINTEENTIEN yli.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.