Bussit poikkeusreitillä Topeliuksenkadulla Meilahdessa arkiöisin 1.-5.7.

Topeliuksenkadulla suoritettava nostotyö aiheuttaa bussilinjoille 37, 41 ja 42 poikkeusreitin Meilahdessa 1.-5.7. joka arkiyö klo 21-05. Tuolloin bussit ajavat poikkeusreittiä välillä Haartmaninkatu-Tukholmankatu. Pysäkit Töölön tulli (H1326 ja H1327) ovat tuolloin pois käytöstä ja pysäkkiä H1380 Meilahden sairaala ei oteta käyttöön. Bussit pysähtyvät poikkeusreitin varrella olevilla pysäkeillä Haartmaninkatu (H1322 ja H1323) sekä Naistenklinikka (H1320 ja H1321).Topeliuksenkadulla poikkeusreitti busseille 37, 41 ja 42 öisin 1.-5.7.

Kommentit

Se, että samasta asiasta ilmoitetaan kolme kertaa, jokaiselle klinjalle erikseen, on järjestelmän teknistä rajoittuneisuuta.

Se, että viestejä tulee puolessa tunnissa kolmatta sataa, tarkoittaa että järjestelmä on pahasti rikki. Jonkun olisi syytä käydä potkaisemassa sitä niin, että holtiton spämmääminen loppuu.

Kiitos tiedosta. Asia tuli selväksi jo niissä kolmessa ensimmäisessä sähköpostissa. Seuraavat kymmenen sähköpostia kahden minuutin sisään olivat ihan turhia.

Hei, pahoittelen lukuisia sähköposti-ilmoituksia, jotka johtuvat järjestelmän teknisistä rajoitteista. Kehitämme järjestelmää jatkuvasti ja pyrimme välttämään toistuvia ilmoituksia jatkossa.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.