Raitiolinjat 3, 7 ja 9 poikkeusreitillä 20.-21.5. ja 21.-22.5. välisinä öinä klo 24 alkaen

Raitiolinjat 3, 7 ja 9 ajavat poikkeusreittejä keskustan suuntaan kahtena peräkkäisenä yönä klo 24 alkaen: maanantain ja tiistain 20.-21.5. ja tiistain ja keskiviikon 21.-22.5. välisinä öinä. Meilahden, Länsi-Pasilan ja Pasilan aseman suuntaan linjat ajavat normaalisti. Poikkeusreitti johtuu Pitkälläsillalla tehtävistä kiskotöistä, jotka estävät raitiovaunuliikennettä kulkemasta.

Linja 3 ajaa Olympiaterminaalin suuntaan reittiä Läntinen Brahenkatu – Helsinginkatu – Mannerheimintie – Bulevardi ja palaa omalle reitilleen. Kallio, Hakaniemi ja Kaisaniemi jäävät tässä suunnassa ajamatta.

Linja 7 ajaa Länsiterminaalin suuntaan reittiä Läntinen Brahenkatu – Helsinginkatu – Mannerheimintie – Bulevardi - Hietalahdenkatu – Kalevankatu ja palaa omalle reitilleen. Kallio, Hakaniemi, Kaisaniemi ja Kamppi jäävät tässä suunnassa ajamatta.

Linja 9 ajaa Jätkäsaaren suuntaan reittiä Helsinginkatu – Mannerheimintie – Bulevardi – Hietalahdenkatu – Kalevankatu ja palaa omalle reitilleen. Kallio, Hakaniemi, Kaisaniemi ja Kamppi jäävät tässä suunnassa ajamatta.

Raitiolinjat 3, 7 ja 9 poikkeusreiteillä 20.-21.5. ja 21.-22.5. välisinä öinä.

Kommentit

Veikkaisin, että näille poikkeuksille (joita nyt kerrallaan poikkeuksellisen monta ilmoitettiin, kiitokset ennakoinnista!) on jokin syykin olemassa. Olisi kovin mukavaa jos se syy myös kerrottaisiin täällä.

Hei, näin on. Kyse on Pitkälläsillalla tehtävästä kiskotyöstä, lisään syyn pikimmiten tiedotteisiin.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.