Tove Janssonin puiston pysäkki H0409 Katajanokalla poistetaan käytöstä 10.6.

Katajanokalla sijaitseva pysäkki Tove Janssonin puisto H0409 poistuu käytöstä maanantaista 10.6. alkaen. Muutos koskee linjoja 4 ja 5 Katajanokan ja Katajanokan terminaalin suuntaan. Pysäkin poisto johtuu turvallisuussyistä ja jatkuu toistaiseksi.

Kommentit

Yhdyn kirjoittajien kommentteihin hsl:n poukkoilevasta toiminnasta ja keskustelumuurin nostamisesta (mielipiteen kijoittaminen vaatii kirjautumista).

Mikä turvallisuutta uhkaa? Kovin on informaatioköyhiä nämä HSL:n tiedotukset. Jos olisi tiedossa turvattomuuden syy, voisi asiakas yrittää ottaa huomioon, milloin pysäkki taas saataisiin käyttöön.

Nämä pysäkkien sulkemiset ja siirtämiset ovat esim. heikosti liikkuville yhtä tuskaa. Liikkuminen voi olla riittävän tuskallista muutenkin, ja sitten huomaa, että kas, turhaan kärvistelty luullun pysäkin luokse.

Btw. Teidän kommentointilomake on hieman typerästi toteutettu. Kommentointi vaatii kirjautumista ja vielä todistamista, ettei ole robotti. Onko HSL joutunut vaikkapa Putinin vaalivaikuttamisen hyökkäyksen kohteeksi, vai mistä suuri pelko?

Tuo ei-robotiksi todistautuminen tuntuu kyllä erityisen turhauttavalta, kun samaan aikaan tänne kuitenkin silloin tällöin pääsee kaiken maailman spämmiä läpi, eikä sitä poisteta.

Hei, bussiasukas! Olemme ihan samaa mieltä ja koetamme ratkaista ongelmaa.

Hei, olen vilpittömän pahoillani pysäkin poiston aiheuttamasta vaivasta! Pysäkki on poistettu tosiaan turvallisuussyistä. Tarkempana syynä on väliaikaisen suojatien ongelmallisuus, sillä raitiovaunulla on näköeste suojatielle vaunun saapuessa mutkan takaa. Palautteesi kommentointilomakkeesta otamme myös huomioon.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.