A- ja K -junilla harvennettu 20 minuutin vuoroväli koko päivän tiistaina 17.3.

Käynnissä oleva veturinkuljettajien ylityö- ja vuoronvaihtokielto sekä koronaviruksesta johtuen kohonnut poissaolotilanne vaikuttavat junaliikenteeseen. Tämän vuoksi HSL:n lähijunia perutaan suunnitellusti ennakkoon. Tiistaina 16.3. supistetaan lähiliikenteen junatarjontaa Leppävaaran suunnan A-junien ja Keravan suunnan K -junien osalta 20 minuutin vuoroväliin koko päivän eli joka toinen juna on päivällä peruttu.

  • K-junista perutaan
    • klo 6.11 - 19.01 välisenä aikana lähdöt Helsingistä minuuteilla -11, -31 ja -51
    • klo 06.32 - 19.32 välisenä aikana lähdöt Keravalta minuuteilla -12, -32 ja -52.
  • A-junista perutaan
    • klo 06.13 - 18.13 välisenä aikana lähdöt Helsingistä minuuteilla -13, -33 ja -53
    • klo. 06.36 - 18.36 välisenä aikana lähdöt Leppävaarasta minuuteilla -16, -36 ja -56.

Seuraavien päivien osalta tilanteesta tiedotetaan aina edellisenä päivänä.

Kommentit

Kai K-junat liikennöidään ainakin ruuhka-aikaan kolmella yksiköllä (ja A-junat kahdella)? Vaikka matkustajia onkin tavallista vähemmän ja istumapaikat saattavat riittää kaikille, se ehkäisisi koronaviruksen leviämistä.

Näemmä A-junat ajetaan kahdella yksiköllä, mutta K-junat myös vain kahdella. Onko huoltohenkilökuntaa niin paljon sairaana vai mikä on syynä?

Tuossa lukee, että joka toinen juna on PÄIVÄLLÄ peruttu. Aamu junat kulkee normaalilla aikataululla? Ja iltapäivälläkinkö normaalisti? Sipooseen töihin on pitkämatka ja junalla Keravalle olisi hyvä päästä ajoissa, ettei joudu tuntia odottamaan aamun viimeistä bussia työpaikalle.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.