Junat ja bussit kulkevat lentoasemalle 14.5. alkaen

Päivitetty ke 13.5.2020 klo 20.30: HSL:n joukkoliikenne kulkee taas lentoasemalle 14.5. alkaen

HSL:n joukkoliikenne kulkee taas lentoasemalle torstaina 14.5. kello 1.30 alkaen. Kehäradan I- ja P-junat alkavat taas pysähtyä Lentoaseman asemalla. Lisäksi bussit 415, 415N, 561, 562N, 615 ja 617 jatkavat lentoasemalle. Ne kulkevat Aviapoliksen ja lentoaseman välin reittiä Aviabulevardi, Tietotie, Teletie.

Bussit liikennöivät Aviapoliksesta lentoasemalla 14.5. alkaen

Kommentit

Voidaanko tässä nyt taata Kehäradan matkustajien turvallisuus? Saavatko siis ulkomailta tulevat matkustajatkin käyttää nyt junaa, vai onko tämä tarkoitettu lähinnä työmatkustajille? Itseltäni oli tämä pikku uutinen jäänyt huomaamatta, ja oli hiukan epämiellyttävä yllätys pe 15.5. että juna pysähtyikin Lentoasemalla ja otti sieltä jopa kyytiin ihmisiä... Olin ollut siinä uskossa että ko. asema on edelleen suljettu ja juna ajaa aseman ohi pysähtymättä.

Hei, lentoasemalla tulee noudattaa Finavian ja muiden viranomaisten antamia ohjeita:

  • Kaikkia ulkomailta saapuvia, Suomeen palaavia suomalaisia ja Suomessa pysyvästi asuvia matkustajia pyydetään noudattamaan omaehtoista karanteenia 14 vuorokauden ajan.
  • Saapuvien matkustajien on kuljettava suorinta reittiä kotiin. Oman auton käyttöä suositellaan, vaikka julkinen liikenne on käynnistynyt 14.5.2020. Kaikessa liikenteessä on muistettava välttää fyysisiä kontakteja, säilytettävä turvaväli muihin ihmisiin sekä noudatettava hyvää käsi- ja yskimishygieniaa.
  • Matkustajille jaetaan kirjalliset ohjeet maahan saapumiseen liittyvistä suosituksista ja määräyksistä.

Eipä tuota ulkomailta tulevaa lentomatkusta paljoakaan ole. Ja tietenkään ei voida taata, näissä olosuhteissa, mitään 100% turvallista yhtään kellekään.

Miksi juna ei pysähtynyt lentoasemalla ? Helsingistä: 07:17 Myyrmäen kautta !! ??

Hienoa! Kiitos hyvästä ja järkevästä päätöksestä. Tämä helpottaa ainakin omalla kohdallani liikkumista merkittävästi.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.