Lähijunilla K, R ja Z poikkeuksia la-su 15.-16.8. Ratatyöt jatkuvat Keravan ja Korson välillä.

Sunnuntai aamuna 16.8. Helsingistä lähtevät K-junat eivät pysähdy Tikkurilan ja Keravan välisillä asemilla. Lisäksi R- ja Z-junien aikatauluissa muutaman minuutin viivästyksiä Keravan asemalla suuntaan Riihimäki ja Lahti La 15.8. klo 21:40 - su 16.8. klo 9:40.

Poikkeus K- junien kulussa sekä R- ja Z-junien aikatauluissa johtuu ratatöistä, joita tehdään Korson ja Keravan välillä Hanalan vaihdealueella.

Poikkeukset liikenteessä 15.-16.8.

  • Helsingistä sunnuntaina klo 5:51-8:51 lähtevät K-junat eivät pysähdy Tikkurilan ja Keravan välisillä asemilla. Vaihtoyhteys väliasemilla pysähtyviin juniin Keravan asemalta. Keravan asemalla vaihdettaessa junaan väliasemille, voi matkustaa poikkeuksellisesti C-vyöhykkeen lipulla.
  • R- junat Helsingistä klo 21.40, 22.10, 22.40 mahdollisia myöhästymisiä, saapuvat Keravan asemalle noin 3-5 minuuttia myöhässä aikataulusta.
  • Z -junat Helsingistä klo 23.02, 01.30, 7.30 mahdollisia myöhästymisiä, saapuvat Keravan asemalle noin 3-5 minuuttia myöhässä aikataulusta.

Junat myös käyttävät Keravalla ja Tikkurilassa poikkeavia raiteita.

Kommentit

Miten siis pääsen Korsosta Tikkurilaan 16.8 klo 7.45?

Miten siis pääsen Korsosta Tikkurilaan 16.8 klo 7.45?

Millä tavalla turvataan vaihtoyhteys niille busseille, jotka lähtee Keravan asemalta 3 tai 4 minuuttia junan lähdön jälkeen?

Vaihtoaikaa jää muutamia minuutteja osaan bussilinjoista.  Bussien liikennöitsijää on tiedotettu ratatöistä ja sen mahdollisesti tuomista viivästyksistä. Bussit odottavat mahdollisuuksien mukaan. Mikäli junat ovat paljon myöhässä niin bussien on pakko lähteä. Matka on hyvä suunnitella etukäteen ja varautua viivästyksiin matkustamalla myös tarvittaessa aiemmalla junavuorolla.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.