Pysäkki Poutahaukanpolku (E1841) Karakalliontiellä siirtyy 150 metriä itään päin 12.10.

Pysäkki Poutahaukanpolku (E1841) Karakalliontiellä siirtyy maanantaiaamuna 12.10. noin 150 metriä ajosuunnassa taaksepäin (itään).
Pysäkkiä kayttävät runkolinja 200 Espoon keskuksen suuntaan, linjat 214, 224, 225/K ja 235N sekä lähibussi 229.

Siirto liittyy runkolinja 200 perustamisen myötä tehtäviin pysäkkien parannuksiin ja se on pysyvä.

kartta siirtyvästä pysäkistä

Pysäkit

E1841

Kommentit

Kiitokset tästä "siirtymisestä". Pysäkin kohdalla ei ole valaistusta, päällystettä ei ole tielle tehty vaan reunalle on kasattu pehmeää hiekkaa. Kun kengän kanta jäi kanttarille ja kärki upposi pehmeään hiekkaan, joudun nyt käymään lääkärillä ja hakemaan korvausta rikkoutuneesta kännykästä. Oli todella hienoa siirtää pysäkki keskeneräiselle tieosuudelle. Kaupunki on toki vastuussa katujen kunnosta, mutta mikä on HSL:n vastuu ottaa käyttöön pysäkkiä joka ei ole valmis ja on vaarallinen käyttäjilleen?

Hei, pysäkki otettiin käyttöön maanantaina 12.10. sorapinnalla. Lähtökohtaisesti sorapinnan pitäisi olla sellainen, että siinä on turvallista kävellä.
Käyttöönotto itsessään ei poikkea normaalista katu- ja pysäkkirakentamisesta, tilat voidaan ottaa käyttöön sorapinnalla ennen lopullisia pintoja, jotta asfaltointeja ei jouduta tekemään useaan kertaan. Lopullinen asfaltointi tehdään kohteeseen vasta kun kaikki muutokset, mukaan lukien vanhan pysäkin poisto ja uuden käyttöönotto on tehty siten, että koko alue pystytään asfaltoimaan kerralla. Espoon kaupunki vastaa pysäkkien rakentamisesta ja selvittää urakoitsijoiden kanssa kohteiden tilannetta ja kuntoa.
 

Vihdoin ja viimein kävelymatka pitee hiukan. Ei haittaa.

Olisi voinut siirrtyä 200 m, nyt liian kaukana risteyksestä, vaikeasri liikkuvat eivät voi käydä Lidlissä pysäkin puuttumisen vuoksi, kaukilla ei ole autoa.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.