HSL:n asiakaspalautteen käsittely on tilapäisesti ruuhkautunut

Asiakaspalautteen käsittelyajat ovat tilapäisesti pidentyneet sairaustapausten vuoksi, mikä käytännössä merkitsee sitä, että palautteiden toimittamiseen vastuuhenkilöille ja niiden käsittelyyn saatttaa kulua enemmän kuin käsittelyajaksi luvatut kaksi viikkoa.

Kommentit

Entinen bussi 70T oli ongelmallinen, mutta nyt tämä uusi bussi 70, joka tuli sen tilalle määränpää Helsingissä on Kamppi. On aivan vertaansa vailla??? Herää kysymys, kysyttiinkö itse käyttäjiltä mitään mielipidettä? Bussi 70 aikataulut on muutettu ja ajat. Esim. Iltavuorossa, jolloin pääsee töistä klo 21.usea ihminen/vaki käyttäjä ei kerkiää siihen, kun muutettu aiemmaksi suunta Kamppi-Viikki Sturenkadulla. On Elimäenkadun pysäkillä jo 21:01 aiemmin oli 21:08. Ketkä näitä päättää? Kuka päättää myös, että ne seisoo juuri ennen Elimäenkadun pysäkkiä Kampin suuntaan ja Viikin pysäkillä toiseen suuntaan. Eli molemmilla kerroilla, kun olen menossa töihin tai tulossa juuri seuraavalla pysäkillä pitäisi jäädä pois??? Myöhästyn monesti juuri tuon takia. Lisäksi bussi 70 ei kulje viikonloppuna??? Moni on valittanut siitä.. Olen nähnyt ihan livenä 70T aikaan, että bussi oli viikonloppuna aivan täynnä. Monien työmatkat vaikeutui huomattavasti. Eläkeläisillekkö nämä uudistukset tehtiin? Veronmaksajat ja työssä käyvät joutuvat miettimään hankkiakko auto työmatkoille? Busseilla ei nykyään pääse aikojen ja reittien takia.

Hei
Mitä olette tekemässä kehutulle Reittioppaalle, ilmeisesti työ on kesken?
En saa mitään tolkkua tästä versiosta.
Reittiopas aukeni minullekin omatoimisestii(74v)
helposti nyt olen ihan pihalla.Kyllähän tälläista pitäis oppia ilman eri kurssitusta

Bussi 321 vanhakartano lähti Elielinaukiolta 22.6 klo 21.28. Iso valitus kuskista, haluan että selvitätte kuka kuski oli ja haluan tehdä hänestä kirjallisen valituksen. Menin oven ulkopuolelle lastenrattaiden kanssa kysymään meneekö bussi leppävaaraan päinkään. Huusi ei. Sitten kysyin entä vihdintielle, sanoi joo. Katsoin keskiovelle bussi ei ole laiturilla niin en saa rattaita sisään. Minulla pienet rattaat niin katsoin mahdun hyvin etuovesta ja nostin rattaat lapsi kyydissä sisään. Kuski sulki oven lapsen päälle ja huusi ei tästä ovesta. Sanoin en pääse toisesta ovesta kun bussi ei ole laiturilla. Ei halunnut ymmärtää ja oli tosi tyly ja agressiivinen. En mennyt tähän bussiin ja sanoin tekeväni valituksen että tönäisi lastani ovella tarkoituksellisesti. Oliko se pahoinpitelyn yritys? Käytän bussia vain muutamia kertoja vuodessa ja melkein aina on täysi kusipää kuski. Vaatikaa heiltä ajotaitojen lisäksi vihan hallintaa. Joku psykologinen analyysi olisi paikallaan eikä agressiivinen kuski saa ohjata edes bussia.

Hei! Pahoitteluni ikävästä kokemuksesta! Sinun kannattaa antaa asiasta palautetta myös palautesivumme kautta: https://www.hsl.fi/palaute. Sieltä se ohjautuu oikean liikennöitsijän käsiteltäväksi.

Linjan 39b (bussi 1302) kuski on tyly asiakkaille ja heittelee turhia tokaisuja vaikka asiakas käyttäytyisikin asiallisesti.

Espoon bussilinja 28 Bembölestä Leppävaaraan päin on usein aamupäivällä kohtuuttoman myöhässä. Esim. tänään bussin piti olla Leppävaaran asemalla 11.33, niin se oli 11.42. Tämä on toistuvaa joillakin kuskeilla. Ruuhkaa ei ole. Ajotyyli on vain niin verkkainen. Hyvä, ettei hurjastele, mutta kyllä reippaasti voi silti ajaa. Aamulla ruuhkassa moni kuski ajaa matkan ajallaan. Tai sitten reittioppaaseen oikeammat ajat.

loistava suunnitelma antaa vanhuksille -50%alennusta lipun hinnasta.
lasten kanssa matkustavat voivat tilata lipun kännykkäänsä, tästähän se lapsen ja lastenvaunujen kanssa ilmaiseksi matkustaminen alunperin jahtui.
nykyiset lastenvaunujen kanssa matkustavat ovat täysin välinpitämättömiä muista matkustajista, vaunut tai rattaat ovat poikittain ja pitkittäin niin etteivät maksavat asiakkaat pääse kulkemaan ohi. hyvin yleistä nykyään.
varsinkin jos on kaksi tai kolme äitiä yhdessä lähtenyt vähän asioille !

Jos kutsuplus menisi lentokentälle niin siitä voitaisiin saada todella järkevä bisnes

Pysäkkinäyttö nro 3270 (risteys Kirkonkyläntie-Vanha Tapanilantie) on ollut rikki ainakin kuukauden.

Ikävä tapahtuma klo 12:00 aikaan Haapaniemen kentän pysäkillä. Pysäkillä seisoi n. 10-vuotias tyttö ja yritti pysäyttää bussi nro. 74, mutta bussi vain ajoi ohi. Tytöllä oli huomioliivit päällä ja varmasti havaittavissa, jos olisi viitsinyt katsoa. Ajoin itse autolla perässä siskoni kanssa ja näimme, kuinka tyttö jäi itkemään pysäkille. Siskoni hyppäsi autosta ulos ja jäi varmistamaan, että tyttö pääsee määränpäähänsä.

Kiire pois ja tarkkaavaisuutta!

2.12.2014 klo n .09.37
Odotin bussia kauppalantie 40 pysäkillä. Meitä oli odottajia arviolta 15 henkeä.
Bussi n: 40 tuli ja käsiä nousi pysähtymisen merkiksi.
Itse en nostanut, kun kyytiin näytti tulevan matkustajia. Oli ensimmäinen jonossa pyrkimässä kyytiin. Bussin ovi ei auennut heti. Avaamiseen meni useita sekuntteja. Kun ovi aukeni, tervehdin kuljettajaa tapani mukaan ja
leimasin lippuni.

Kuski sanoi minulle kovaäänisesti: jos käsi ei nouse, en ota sua seuraavalla
kerralla kyytiin!!!!!
Että näin kohdellaan 77 vuotiasta,joka matkustaa HSL bussilla, on ystävällinen, maksaa matkansa jne. Onko todella niin, että koko jonon on
nostettava käsi ylös!!!!!
Onko matkustaja turvassa, jos tyyli on tämä?
Terveisin
Susanna Seitsonen

Tänään klo 8.24 kanneltalon pysäkiltä kohti elielin aukiota lähtenyt 43:sen kuskille pitäää antaa potkut! Kukaan ei voi ajaa sillain että lastenrattaat kaatuvat bussissa! Jos Lapsella ilmenee jotain vammaa niin haastan teidät oikeuteen sekä vaadin tuntuvia korvauksia

Ystävällisin terveisin
Vittuuntunut Isä

Kaatuminen bussissa: 84-vuotias naapurini kaatui bussissa selälleen (bussi
63 Tikkurila-Kylmäoja 13.57 lähtö Tikkurilasta) kuljerttajan äkkijärrutuksen takia kun ko. henkilö oli poistumassa bussista. Vanhan rouvan ote tangosta ei pitänyt koska jarrutus oli niin äkillinen ja hän kaatui selälleen. Toinen matkustaja tuli apuun koska kuljettaja ei puuttunut asiaan. Naapurini luuli selvinneensä haaverista vammoitta mutta joutui lauantaina tilaamaan ambulassin kipujen takia ja Peijaksessa todettiin lihasvamma kädessä.
Koska kyseessä on noinkin iäkäs henkilö oli todella onni onnettomuudessa ettei pahempaa sattunut. Toivomme kuitenkin että kuljettajat pyrkisivät ajamaan varovaisemmin ja tasaisemmin, varsinkin kun Epinkoskentie Ilolassa ei todellakaan ole mikään tiheästi liikennöity valtatie.

Kunnioittaen
Linnea Grönlund

Mannerheimintieltä Topeliuksenkadulle kääntyvien bussien 41,42 ja 45 pysäkit ovat muuttuneet siten, että Tullinpuomin pysäkki on lähellä M-tien risteystä, lisäksi bussit pysähtyvät Naistenklinikan pysäkillä. Naistenklinikan pysäkki ei kuitenkaan näy bussin näyttötaulussa eikä siitä tiedoteta mitenkään. Me työmatkalaiset hoksasimme naistenklinikan pysäkin muutamassa päivässä, mutta esim. Meilahden poliklinikoille tulevat satunnaiset matkaajat jäävät monasti liian aikaisin pois, kun eivät Naistenklinikan pysäkistä tiedä. Olisiko iso vaiva ohjelmoida tiedote bussien näyttötauluille tai ainakin ohjelmoida pysäkkiluetteloon Naistenklinikan pysäkki?

Pihlajamäentien pysäkki Meripihkatie, info näyttö ollut rikki jo viikon ajan.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.