6000 vihreää ämpäriä – HSL jakaa ilmaisia ämpäreitä ja kortittomille matkakortteja

HSL jakaa ensi perjantaina 4.11. matkakortin käyttäjille 6000 ilmaista ämpäriä. Samalla HSL tarjoaa kortittomille mahdollisuutta kokeilla matkakorttia maksutta. Kortiton voi tilata HSL:n verkkosivuilta matkakortin, johon on ladattu valmiiksi kahden viikon kokeilujakso.

Matkakortti-kampanjan alkajaisiksi HSL jakaa vihreitä, matkakortin värisiä ämpäreitä perjantaina 4.11. klo 16 alkaen Helsingissä Kampin kauppakeskuksessa, Vantaan Tikkurilan Dixissä ja Espoon Leppävaarassa Sellossa. Ilmaisen ämpärin saa matkakorttia näyttämällä tai tilaamalla itselleen matkakortin, jos sellaista ei vielä omista. Matkakortin voi tilata itselleen täältä.

HSL:n ämpärikampanjalla on tarkoitus saada HSL:n asiakkaiksi suuri joukko uusia matkakortin käyttäjiä. Kampanja on toteutettu kaksi kertaa aiemminkin. Vuonna 2013 toteutetussa vastaavanlaisessa kampanjassa toimitettiin yli 28 000 uutta matkakorttia.

”Vuonna 2013 toteutettu kampanja, jossa tarjosimme matkakortin maksutonta kokeilujaksoa, maksoi itsensä takaisin kahdessa kuukaudessa. Yli 30 prosenttia kortin tilanneista jäi asiakkaiksi. Kampanjakorteille tehtyjen latausten arvo oli 16 kuukauden seurantajakson aikana 2,3 miljoonaa euroa”, sanoo HSL:n viestintä- ja markkinointijohtaja Mari Flink.

Kokeilukampanjan tavoitteena on saada matkakorttia kokeilevat jäämään kanta-asiakkaiksi. Kanta-asiakas, jolla on kausilippu matkustaa HSL:n liikenteessä alennettuun hintaan. Kunnat maksavat osan kausilippujen hinnasta, ja kaupunkien sisäisissä lipuissa tuki on jopa puolet lipun hinnasta.

”Haluamme uusia asiakkaita, sillä siitä hyötyvät kaikki – myös autoilijat. Mitä enemmän ihmiset käyttävät julkista liikennettä, sitä parempaa palvelua voimme tarjota kaikille liikkujille, sitä vähemmän on paineita korottaa joukkoliikenteen lippujen hintoja ja sitä vähemmän Helsingin seudulla on ruuhkia”, Flink sanoo.

Katso kampanjavideo täältä.

Kommentit

Ja taas hsl syrjii ihmisiä jotka jo käyttävät hsl:n surkeita palveluita.

Ja mitä tulee ruuhkiin, niin hsl:n linjastojen järjetön reittisuunnittelu, helsingin bussikaistat & kuljettajien kyvyttömyys noudattaa tieliikennelakia, ovat pääsyynä helsingin sisäänajoteiden ruuhkautumiseen.

En ymmärrä, miksi hsl väkisinkin ajaa kaikkia asiakkaitaan käyttämään yksityisautoja.

Helsingin joukkoliikenne toimii erinomaisesti. Tyytyväinen asiakas kiittää.

Voi tsiisus....että ämpäreitä. Mitähän vielä keksitte....Moni meistä on jo siirtynyt autoilijoiksi, kiitos HSL:n toiminnan.

Jokainen puhukoon omasta puolestaan. ;)

Jokainen saisi maksaa ämpärinsä itse. Jos sinulla on kaikki hyvin niin hyvä näin. Ämpäri on ihan älytön....

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.