HSL:n uusi hallitus ja tarkastuslautakunta on valittu

HSL:n yhtymäkokous nimitti kokouksessaan 30.6. kuntayhtymälle uuden hallituksen ja tarkastuslautakunnan. Toimielinten kokoonpano määräytyy HSL:n perussopimuksen mukaisesti jäsenkuntien asukaslukujen ja kunnallisvaalien tuloksen perusteella. Kokoonpanossa on otettu huomioon myös sukupuolten välinen tasa-arvo.

Uuden hallituksen puheenjohtajana toimii kokoomuksen Tatu Rauhamäki Helsingistä

HSL:n hallituksessa on 14 varsinaista jäsentä ja heillä kaikilla on henkilökohtainen varajäsen. Helsingillä on hallituksessa seitsemän varsinaista ja yhtä monta varaedustajaa. Espoolla on kolme varsinaista ja kaksi varaedustajaa. Vantaalla on kolme varsinaista ja yhtä monta varaedustajaa. Kirkkonummella on hallituksessa yksi varsinainen jäsen. Keravalta ja Sipoosta on hallituksessa varajäsen.

Uudessa hallituksessa on jäseninä ja varajäseninä viisi kokoomuksen, neljä vihreiden ja kaksi SDP:n edustajaa. Perussuomalaisilla, vasemmistoliitolla ja RKP:llä on kullakin yksi jäsen.

Hallituksen kokoonpanoon tulee pieniä muutoksia 1.1.2018, kun Siuntio ja Tuusula liittyvät kuntayhtymän jäseniksi. Tuusula nimeää tällöin hallitukseen yhden varajäsenen.

Tarkastuslautakuntaa johtaa Ilkka Malmivaara

Yhtymäkokous nimitti myös HSL:n tarkastuslautakunnan toimikaudeksi 2017- 2021.
Tarkastuslautakuntaan kuuluvat puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja kolme muuta jäsentä.

Tarkastuslautakunnan jäsenistä kolme on Helsingistä. Espoolla sekä Vantaalla on kummallakin yksi jäsen. Kaksi jäsenistä edustaa kokoomusta, kaksi vihreitä ja yksi SDP:tä. Kaikilla jäsenillä on henkilökohtaiset varajäsenet ao. kunnista.

Uuden tarkastuslautakunnan puheenjohtajana jatkaa kokoomuksen Ilkka Malmivaara Vantaalta.

Siuntion ja Tuusulan liittyminen kuntayhtymään ei vaikuta tarkastuslautakunnan kokoonpanoon.

Tarkastuslautakunnan tehtävänä on arvioida sitä, ovatko kuntayhtymän hallinto, talous ja toiminta tarkoituksenmukaisesti järjestetty. Lautakunta myös seuraa HSL:n tavoitteiden toteutumista.

HSL:n uusi hallitus

HSL:n tarkastuslautakunta vuosina 2017-2021

 

 

 

Kommentit

Poikani yritti uusia viime keväänä haettua opiskelijalippua, jotta pääsisi matkustamaan opiskelijalipun hinnalla HSL:n liikenteessä taas uudestaan uuden lukuvuoden alkaessa. Viime keväänä poika sai sen, mutta nyt kuulemma ei saakaan, kun opiskelee Telmassa. Perusteluna on se, ettei johda tutkintoon.
VALMA käy, koska YLEENSÄ mennään ammatilliseen koulutukseen sen jälkeen. Kyllä TELMAstakin on mahdollista mennä ammatilliseen koulutukseen koulutuskokeilun kautta. Ainakin meidän poika on tämän toisen vuoden vielä "kasvamassa" jotta keskittyminen olisi sitä luokkaa, että jaksaa keskittyä opinnoissa ja tietää, mitä haluaisi opiskella..Poikani todellakin aikoo ammatillisiin opintoihin, mutta keskittyminen ja tieto siitä mitä haluaa opiskella vaatii vielä valmentautumista myös muuhunkin elämässä (sosiaaliset taidot ja itsenäinen elämä). Opinnot eivät voi sujua, jos perusasioita ei hallitse ja saa niihin vahvistusta. MITEN VOIDAAN NÄIN TÖRKEÄSTI kohdella yhtä opiskelijaryhmää ja jättää opiskelijalippujen ulkopuolelle?? HSL:ltä sanottiin kysyttäessä, että mikä lippu heille olisi sopiva. Niin vastaus olii: AIKUISTEN LIPPU. HSL ns. ”miettii asiaa”. Toiset 17 -vuotiaat siis saavat kulkea opiskelijalipulla, mutta poikani EI???
Eipä tästä ole ollut mitään tietoa tullut minulle. Keväällä asia onnistui todella kätevästi, mutta NYT EI. Poikani kävi toimistolla ja oli todella hämmentynyt, että miksi ei nyt saakaan.

Sain vastauksen ja kiitos HSL vastauksesta, tuli tosi hyvä mieli! Nyt tämä oikeudenmukaista. vai unohtuiko tämä uudesta lomakkeesta? joka tapauksessa kiitos!

Vantaalta valittiin hyvät henkilöt, onnea jäsenille! Lisää 3 tähden joukkoliikennettä.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.