Lahdenväylän linjastosuunnitelmaa voi kommentoida 10.12. asti

Lahdenväylän linjastosuunnitelma on edennyt HSL:ssä luonnosvaiheeseen asti, ja luonnosta voi kommentoida sunnuntaihin 10.12. asti. Suunnitelmista voi lukea lisää HSL:n verkkosivuilta.

Ensisijainen palautekanava on sähköpostiosoite lahdenvaylanlinjasto@hsl.fi. HSL ei lupaa henkilökohtaista vastausta jokaiseen postiin, mutta paneutuu annettuun palautteeseen, jotta lopputuloksena olisivat mahdollisimman sujuvat matkat.

HSL suunnittelee muutoksia Itä-Vantaalta Lahdenväylää pitkin Viikkiin, Sörnäisiin, Hakaniemeen ja Rautatientorille liikennöivien bussien reitteihin. Osa linjoista vie syksystä 2019 alkaen Rautatientorin sijaan Kalasataman keskukseen, jonne rakentuu lähivuosien aikana merkittävä asumisen, työpaikkojen ja kaupallisten palveluiden keskittymä sekä bussi-, metro- ja myöhemmin 2020-luvulla myös raitioliikenteen solmupiste.

Lahdenväylän linjastosuunitelman verkkosivut

Lue lisää Kalasataman alueen joukkoliikenteestä tulevaisuudessa

Kommentit

Tulkitaanko Itä-Vantaan ja erityisesti Nikinmäen ympäristön linjoiksi myös Helsingin ja Sipoon väliset linjat? (Mikäpä estäisi synergisesti?) Pyritäänkö matkustaminen Itä-Vantaan/Myyraksen ja kasvavan Nikkilän välillä järjestämään keskeisesti nykyisin linjoin ainakin parhaillaan vallitsevan tasoisena myös syksyllä 2019?

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.