Uuden metro-osuuden aikataulut nyt Reittioppaassa

Ruoholahden ja Matinkylän välisen uuden metro-osuuden aikataulut on saatu syötettyä HSL:n Reittioppaaseen (ei Classiciin, vaan uuteen versioon), joten oppaan avulla voi nyt suunnitella metromatkojaan. Metrojunat liikennöivät Ruoholahdesta länteen la 18.11. alkaen.

Lauttasaaressa ja Etelä-Espoossa siirrytään liityntäyhteyksiin 3.1.2018 alkaen, ja liityntäbussien aikataulut tulevat Reittioppaaseen marras-joulukuun vaihteessa. 

Reittiopas

 

Kommentit

We have been at this website for the madden mobile hack and we can get there the tricks to generate the coins online at http://maddenmobilehack.online when you need the resources for the game.

HSL: "Ruoholahden ja Matinkylän välisen uuden metro-osuuden aikataulut on saatu syötettyä HSL:n Reittioppaaseen (ei Classiciin, vaan uuteen versioon)". Kuitenkin kun linkin avaa, tullaan sivulle, jossa kyytään paikannusta tai lähtöpaikkaa, eikä minkäänlaista linkkiä länsimetron tai muihin aikatauluihin näy missään. Onko siis tosiaan niin, että reittiopasuudistuksessa linjakohtaiset aikataulut jäävät piiloon? Niitä ehdottomasti kuitenkin tarvitaan, miyös niin, että ne voidaan hakea muuten kuin jonkin konkreettisen reittihaun yhteydessä.

On, ihan sairasta. Tai linjakohtaisen aikataulun saa näkyviin monimutkaisen kikkailun avulla, jos paikannat itsesi jonkin linjan pysäkin läheisyyteen ja sitten klikkaat pysäkkiä ja sitten klikkaat kyseisen linjan lähtöä seuraavien lähtöjen luettelossa. HSL kohtelee asiakkaitaan kuin kehitysvammaisia, jotka eivät osaa itse miettiä asioita aikataulujen ja karttojen avulla, vaan joille pitää kädestä pitäen näyttää reitti. Jos HSL:ään kohdistuisi kilpailua, vanhan mallisen Reittioppaan poistuminen 30.11.2017 olisi se asia, josta alkaa konkurssiin päättyvä alamäki.

Se, ettei saatavilla ole paperisia aikatauluja, sen sijaan on ovelaa, koska niitä käyttävät tulee sekä joka tapauksessa menemään joukkoliikenteellä että ei osaa valittaa asioista millään foorumilla - muutama euro säästyy ja vanhukset palelkoot bussipysäkeillä.

Sama ongelma Niittykummussa. Käskee kävelemään Urheilupuiston metroasemalta Niittykummun metroasemalle, kun reitti on Herttoniemestä Niittykumpuun.

Reittiopas ei näytä tunnistavan Tapiolan asemaa. Vaikka laittaa lähtöpaikan ihan sen viereen, ei yksikään reittiehdotuksista käytä metroa. Kun ottaa bussit pois asetuksista, tulee ehdotukseksi kävellä Urheilupuistoon.

Totta, Reittioppaassa on Tapiolan aseman kanssa ongelmia, mutta toivottavasti vika saadaan korjattua mahdollisimman pian.

Ei taida olla ainoa ongelma uudessa reittioppaassa...

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.