Kiitos, kun autoit meitä - pikaopas miellyttävään matkaan!

”Kiitos, että säilytät kantamuksia sylissä tai lattialla.”
”Kiitos, että päästät vaunusta poistujat ensin ulos ja menet vasta sitten sisään.”

HSL:n asiakkaat ovat toivoneet meiltä opastusta ja kampanjoita, joissa kehotettaisiin ottamaan kanssamatkustajat huomioon liikennevälineissä, asemilla ja pysäkeillä. Facebookissa seuraajamme ehdottivat teemapäiviä huomaavaisuuden kunniaksi.

Palautejärjestelmästä, puhelimitse ja sosiaalisesta mediasta saadut palautteet ovat nyt jalostuneet ohjeiksi, joiden avulla parhaat matkat tehdään.

HSL kiinnitti tänä vuonna busseihin tarrat, joissa kerrotaan hyvän matkan aakkoset. Facebookissa alkavat tänään Kiitospäivä-videot, joissa puhutaan HSL:n asiakkaiden toivomista teemoista.

Aloitamme lemmikkipäivällä! Käy Facebook-tilillämme tutustumassa Riemun matkustamiseen.

 

Kommentit

Riemu on kiva koira ja video on onnistunut. Olisi ilo nähdä video myös Rieku-pyöräilijöistä, jotka ajelevat metro- ja juna-asemilla kävelijöiden välissä eli siis lähtevät metrosta tai junasta polkemaan suoraan. Samoin olisi kiva nähdä myös ne reippaat pyöräilijät jotka päivittäin ajelevat päin punaista esim. Ruoholahden metroaseman luona. Suurin osa pyöräilijöistä liikkuu todella esimerkillisesti mutta sitten pieni ryhmä säntäilee.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.