Vastaa Kivistön alueen liikkumiskyselyyn 27.10. mennessä

Selvitämme liikkumiskyselyllä Kivistön suuralueella kulkevien liikkumistottumuksia. Kysely painottuu bussilinjojen 431, 432, 433(K), 434, 443(K), 444(T), 445(T), 446, 447, 576 ja 616 liikennöintialueelle. Voit vastata kyselyyn sunnuntaihin 27.10. asti.

Voit vastata, oletpa Kivistön nykyinen tai tuleva asukas tai kuljet alueella muuten. Toivomme, että myös sellaiset henkilöt vastaavat, jotka eivät käytä joukkoliikennettä. Vastaaminen kestää 5–10 minuuttia.

Hyödynnämme vastauksia Kivistön bussilinjaston suunnittelussa, jota teemme yhdessä asukkaiden kanssa. Tavoitteemme on luoda entistä selkeämpi linjasto sekä helpottaa matkustamista keskeisiin kohteisiin.

Kivistön nykyinen linjasto otettiin käyttöön vuonna 2015, kun kehäradan junaliikenne käynnistyi. Alueen maankäyttö ja liikkumistarpeet ovat muuttuneet huomattavasti, ja asukasmäärä kasvaa voimakkaasti, joten linjastoa on tarpeen tarkastella uudelleen.

Parhaiten asukkaat pääsevät osallistumaan suunnitteluun Kivistön linjastosuunnitelma -blogissa, joka toimii asukasvuorovaikutuksen pääkanavana. Blogissa on mahdollisuus kommentoida suunnitelmia ja keskustella joukkoliikennesuunnittelijoittemme kanssa.

Muista osallistumistavoista kerromme myöhemmin blogissa ja muissa kanavissamme. Blogin lisäksi palautetta on mahdollista jättää myös palautejärjestelmäämme sekä asiakaspalvelumme kautta.

Kivistön linjastosuunnitelman on tarkoitus valmistua kevään 2020 aikana, ja uusi linjasto tullee käyttöön syksyllä 2022.
 
Linkki kyselyyn

Linjastosuunittelman blogi


 

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.