Tule testaamaan tulevaisuuden Reittiopasta Pasilan asemalle torstaina 23.1.

Pyrimme kehittämään Reittiopaasta jatkuvasti, ja nyt haluamme testata, mitä mieltä asiakkaamme ovat Reittioppaaseen suunnitelluista uusista ominaisuuksista.

Reittioppaan suunnittelijat ovat Pasilan asemalla lippuautomaattien luona torstaina 23.1. noin kello 9–11 ja 14–16. Suunnittelijat esittelevät asiakkaille Reittioppaan tulevan version prototyyppejä ja keräävät niistä palautetta.

Tervetuloa vaikuttamaan tulevaisuuden palveluihin!

Kommentit

Aika epätavallista, että Suomessa laitetaan jostakin ilmoitus näin myöhään. Käyn mielestäni näillä sivuilla melkein päivittäin, ja vasta nyt, pari päivää tilaisuuden jälkeen, näin ilmoituksen. No, oli varmasti mielenkiintoinen tapahtuma!

Pahoittelemme tätä. Olisimme kieltämättä voineet kertoa tästä hieman aiemmin kuin vasta edellisenä päivänä, mutta tässä taisi tulla meille myös pieni sisäinen tietokatkos. Toisaalta on myös niin, että teemme asiakastestausta toisinaan myös ilman että kerromme siitä. Skarppaamme joka tapauksessa ensi kerralla!

Olisi ollut mielenkiintoista tavata Reittioppaan suunnittelijoita, mutta ujouttaanko ilmoittivat mahdollisuudesta vasta edellisenä päivänä. Kai tästä olisi voinut varoittaa hieman pidemmällä varoajalla.

Muutenkin oli vaikea päästä kokeilemaan sitä. Esittelijät kävelivät ympäriinsä yksin, eivätkä itse tarjoutuneet esittelemään juuri kenellekään. Itse piti mennä kysymään että voitteko näyttää...

Kiitos kommenteistanne ja pahoittelut tästä kokemuksesta! Olisimme tosiaan voineet kertoa tästä aiemmin kuin nyt kerroimme, ja ehkäpä testausta olisi myös voinut tehdä näkyvämmin. Pyrimme ensi kerralla parempaan.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.