Keskustan raitiolinjoilla poikkeusreittejä 31.12. Senaatintorin uudenvuoden vastaanoton takia

Raitiolinjat 2, 3, 4, 4T, 7A ja 7B liikennöivät poikkeusreittejä tiistaina 31.12. noin klo 19.50 alkaen liikenteen loppuun asti Senaatintorin Uudenvuoden vastaanoton vuoksi. Eirassa ja Katajanokalla korvataan raitioliikennettä busseilla.

Raitiolinjat 2 ja 3 ajavat linjan 1A päätepysäkille Pursimiehenkadulle. Ajamatta jäävän Eiran reittiosuuden korvaa bussi 3X, joka kulkee reittiä Kauppatori – Eteläranta – Laivasillankatu – Tehtaankatu – Laivurinkatu – Viiskulma. 

3X lähtee Kauppatorilta pysäkiltä ”Kauppatori” (2004) ja linjan päätepysäkkinä toimii ”Viiskulma” (1174) Pursimiehenkadulla.

Raitiolinjat 4 ja 4T liikennöivät Kolmikulmaan. Lasipalatsin ja Katajanokan välisen osuuden korvaavat bussilinjat 4X ja 4TX, jotka lähtevät pysäkiltä ”Erottaja” (1900).

4X ja 4TX ajavat reittiä Mannerheimintie – Eteläesplanadi – Katajanokanlaituri – Satamakatu – Kruunuvuorenkatu, josta linja 4X jatkaa Merisotilaantorille ja 4TX Katajanokan
terminaalille.

Kartta korvaavien bussien 3X, 4X ja 4TX reiteistä

Raitiolinjat 7A ja 7B ajavat Kaivokadun ja Kaisaniemenkadun kautta. Aleksanterinkatu, Snellmaninkatu ja Liisankatu jäävät ajamatta.