Junat eivät pysähdy Käpylässä ja Oulunkylässä 2.–3.8. välisenä yönä

Lähijunat eivät pysähdy Käpylässä ja Oulunkylässä tiistain ja keskiviikon välisenä yönä 2.–3. elokuuta. Syynä ovat Pasilan aseman pohjoispuolella tehtävät vaihdetyöt. Bussilinjalla 64 (Rautatientori–Mäkelänkatu–Oulunkylä–Itä-Pakila) ajetaan keskiviikkoaamuna lisälähtöjä.

Junat ohittavat Käpylän ja Oulunkylän tiistaina 2.8. kello 22.40 alkaen keskiviikkoaamuun 3.8. kello 5.40 asti. Tuona aikana Käpylään ja Oulunkylään pääsee bussilla. Järjestely koskee I-, P-, N- ja T-junia.

Korvaavat bussiyhteydet

Oulunkylän, Käpylän ja keskustan välillä

Bussi 64 (Rautatientori–Mäkelänkatu–Oulunkylä–Itä-Pakila) pysähtyy Käpylän aseman vieressä Panuntien ja Tinasepäntien pysäkeillä ja Oulunkylän aseman vieressä sijaitsevalla Oulunkylän torin pysäkillä. Pasilaa lähin bussipysäkki on Pyöräilystadion. Bussi lähtee Rautatientorilta laiturista 1.

Bussilla on lisälähtöjä keskiviikkoaamuna 3.8. Itä-Pakilasta kello 4.07 ja 5.07 ja Rautatientorilta kello 4.35. Lisälähdöt ajetaan linjan 64 normaalia reittiä, joten bussit pysähtyvät Oulunkylän ja Käpylän asemien läheisyydessä.

Käpylän ja keskustan välillä

Rautatientorin ja Käpylän aseman välillä kulkevat Tuusulanväylää pitkin bussit 67, 67N, 72, 72N, 611, 614 ja 615, jotka pysähtyvät Käpylän aseman pysäkillä. Myös bussit 64 ja 66 kulkevat Rautatientorille. Ne käyttävät Käpylän asemalla keskustan suuntaan Tinasepäntien pysäkkiä ja Länsi-Pakilan suuntaan Panuntien pysäkkiä.

Käpylästä pohjoiseen

Bussi 69 (Kamppi–Pasila–Käpylä–Pukinmäki–Malmi) kulkee tiistai-iltana Kampista kello 0.15:een asti. Keskiviikkoaamuna bussin ensimmäinen vuoro lähtee Kampista kohti Malmia kello 5.27 ja Malmilta kohti Kamppia kello 5.09.

Oulunkylästä pohjoiseen

Suoraa junayhteyttä korvaavaa bussia ei ole, mutta Käskynhaltijantieltä kulkevat bussit 69, 72 ja 554K Pukinmäen aseman kautta.

Reittioppaan käyttäjille

Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Käpylän tai Oulunkylän asemien ympäristöön tai ympäristöstä kulkevien kannattaa ottaa Reittioppaan asetuksista junavaihtoehto pois käytöstä.