Muutoksia linjojen 18, 65, 166B ja 165N pysäkkijärjestelyissä Kauklahdessa 18.8. alkaen

Kauklahdessa on muutoksia linjojen 18, 65, 166B ja 165N pysäkkijärjestelyissä perjantaista 18.8. alkaen.

Linja 18 ajaa suunnassa Tapiola - Kauklahti Lidilin puoleiselle pysäkille. Pysäkki on sekä tulo- että lähtöpysäkki. Linja 18 ajaa pysäkiltä ajosuunnassa Kauklahti - Tapiola tilapäisen kiertoliittymän kautta ja jatkaa sen jälkeen omalle reitilleen.

Linja 65 ajaa suunnassa Espoonlahti - Kauklahti tilapäisen kiertoliittymän kautta ja kiertoliittymän reunaan rakennetulle tilapäiselle pysäkille. Pysäkki on sekä tulo- että lähtöpysäkki. Linja 65 ajaa suunnassa Kauklahti - Espoonlahti kiertoliittymän kautta ja jatkaa sen jälkeen omalle reitilleen.

Linja 166B ajaa suunnassa Lasilaakso - Kauklahti Shellin kylmäseman pihaan ja sieltä edelleen Lidlin puoleiselle pysäkille. Pysäkki on sekä tulo- että lähtöpysäkki. Linja 166B ajaa tilapäisen kiertoliittymän kautta ja jatkaa sen jälkeen omalle reitilleen. Suunnassa Kauklahti – Lasilaakso ajetaan Lidilin puoleiselle pysäkille. Pysäkki on sekä tulo- että lähtöpysäkki.

Linja 165N ajaa suunnassa Helsinki – Kauklahti - Helsinki tilapäisen kiertoliittymän kautta ja kiertoliittymän reunaan rakennetulle tilapäiselle pysäkille. Pysäkki on sekä tulo- että lähtöpysäkki.