Kalasataman alueen joukkoliikenteessä muutoksia maanantaina 13.8.

Maanantaista 13.8. alkaen bussiyhteydet Kalasataman ja Sörnäistenniemen alueella muuttuvat. Linjat 50 ja 59 alkavat ajaa uudelle päätepysäkille Junonkadulla (Polariksenkatu H2562) Parrulaiturin kautta ja takaisin metroaseman suuntaan Leonkadun kautta. Linja 59 alkaa liikennöidä myös lauantaisin ja sunnuntaisin. Bussit kulkevat Kalasataman metroaseman Hermannin rantatien -sisäänkäynnin kautta. Linjoilta poistuvaa osuutta Herttoniemeen ajaa 13.8. alkaen linja 551 Herttoniemi(M) - Pasila - Aalto-yliopisto(M) - Tapiola(M).

Yhteydet Kalasatamaan 13.8. alkaen

  • Linjojen 50 ja 59 pysäkit siirtyvät Kalasataman metroaseman eteen, metroradan alapuolelle. Pysäkeiltä on esteetön kulkuyhteys sekä metroon että Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskukseen. Linjat jatkavat tästä Sörnäistenniemeen Junonkadulla sijaitsevalle päätepysäkille (eivät aja enää Herttoniemeen).
  • Linjalla 55 pääsee Arabianrannan kautta Kalasatamaan. Linja käyttää Työpajankadun pysäkkejä.
  • Linjalla 56 pääsee Kumpulasta Kalasatamaan. Linja käyttää Työpajankadun pysäkkejä.
  • Linjalla 551 pääsee Pasilan kautta Kalasatamaan. Linja jatkaa Herttoniemeen asti ja käyttää Kalasatamassa Itäväylän pysäkkejä.

Samalla liikenne pienbussilinjalla 26 Hakaniemi - Kalasatama loppuu. Yhteyden Sörnäistenniemen alueelle tarjoavat jatkossa linjat 50 ja 59.

Linjat ja pysäkit Kalasatamassa 13.8. alkaen

Kalasatama muutokset

Linjojen 50 ja 59 reitti Sörnäistenniemessä 13.8. alkaen

Muutokset Kalasatama 50 ja 59