Kaisaniemenkatu suljettu raitioliikenteeltä maanantain ja tiistain välisenä yönä 10.-11.12.

Raitiolinjat 3, 6, 6T ja 9 kulkevat poikkeusreitillä Snellmaninkadun ja Aleksanterinkadun kautta maanantain ja tiistain välisenä yönä 10.-11.12.2018. Syynä ovat Kaisaniemenkadulla tehtävät kaivutyöt.

Poikkeusreitit klo 23-5:

Linja 3: Ajetaan poikkeusreittiä välillä Rautatieasema-Hakaniemi molempiin suuntiin. Poikkeusreitti kulkee seuraavasti: Mikonkatu-Aleksanterinkatu-Snellmaninkatu-Liisankatu. Pysäkit Kaisaniemenkatu ja Kaisaniemenpuisto ovat poissa käytöstä.

Linjat 6 ja 6T: Ajetaan poikkeusreittiä välillä Ylioppilastalo-Hakaniemi molempiin suuntiin. Poikkeusreitti kulkee seuraavasti: Aleksanterinkatu-Snellmaninkatu-Liisankatu. Pysäkit Rautatieasema, Kaisaniemenkatu ja Kaisaniemenpuisto ovat poissa käytöstä.

Linja 9: Ajetaan poikkeusreittiä välillä Simonkatu-Hakaniemi molempiin suuntiin. Poikkeusreitti kulkee seuraavasti: Mannerheimintie-Aleksanterinkatu-Snellmaninkatu-Liisankatu. Pysäkit Rautatieasema, Kaisaniemenkatu ja Kaisaniemenpuisto ovat poissa käytöstä.

Raitiovaunujen poikkeusreitit Kaisaniemenkadulla klo 23-5

Poikkeusreitit klo 5-6.30:

Linja 3 Olympiaterminaalin suuntaan: Ajetaan poikkeusreittiä Hakaniemestä Rautatieasemalle. Poikkeusreitti kulkee seuraavasti: Liisankatu-Snellmaninkatu-Aleksanterinkatu-Mikonkatu. Pysäkit Kaisaniemenpuisto ja Kaisaniemenkatu ovat poissa käytöstä.

Linja 6 Hietalahden ja 6T Länsiterminaalin suuntaan: Ajetaan poikkeusreittiä Hakaniemestä Ylioppilastalolle. Poikkeusreitti kulkee seuraavasti: Liisankatu-Snellmaninkatu-Aleksanterinkatu. Pysäkit Kaisaniemenpuisto ja Kaisaniemenkatu ovat poissa käytöstä.

Linja 9 Jätkäsaaren suuntaan: Ajetaan poikkeusreittiä Hakaniemestä Simonkadulle. Poikkeusreitti kulkee seuraavasti: Liisankatu-Snellmaninkatu-Aleksanterinkatu-Mannerheimintie. Pysäkit Kaisaniemenpuisto ja Kaisaniemenkatu ovat poissa käytöstä.

Linjat 3 Meilahden suuntaan, 6 ja 6T Arabian suuntaan ja 9 Pasilan aseman suuntaan kulkevat normaalisti.

Raitiovaunujen poikkeusreitit Kaisaniemenkadulla klo 5-6.30