Raitiolinjat 2, 3, 4 ja 7 poikkeusreiteillä keskustassa öisin 26.-28.1.

Raitiolinjat 2, 3, 4 ja 7 kulkevat poikkeusreiteillä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä 26.-27.1. ja sunnuntain ja maanantain välisenä yönä 27.-28.1. klo 22-5. Järjestely johtuu Unioninkadulla tehtävästä nostotyöstä, minkä vuoksi Aleksanterinkadulla ei ole raitioliikennettä Mannerheimintien ja Snellmaninkadun välisellä osuudella.

Linjojen 2 ja 3 poikkeusreitit

Linjat 2 ja 3 ajavat eteläisessä kantakaupungissa vain yhteen suuntaan (vastapäivään), siis reittiä Lasipalatsi-Viiskulma-Olympiaterminaali-Kauppatori. Lisäksi linjat 2 ja 3 kulkevat Snellmaninkadun kautta, kun Aleksanterinkatu on suljettu.

Linja 2 Länsi-Pasilan suuntaan kulkee Kauppatorin ja Lasipalatsin välisen osuuden poikkeuksellisesti Kruununhaan ja Kaisaniemenkadun kautta.
Seuraavat pysäkit ovat poissa linjan käytöstä: Senaatintori, Aleksanterinkatu, Ylioppilastalo
Poikkeusreitti Reittioppaassa: linkki

Linja 2 Olympiaterminaalin suuntaan kulkee Lasipalatsin ja Olympiaterminaalin välisen osuuden poikkeuksellisesti Viiskulman ja Tehtaankadun kautta linjan 3 reittiä.
Seuraavat pysäkit ovat poissa linjan käytöstä: Ylioppilastalo, Aleksanterinkatu, Senaatintori, Kauppatori (Olympiaterminaalin suuntaan), Eteläranta (Olympiaterminaalin suuntaan)
Poikkeusreitti Reittioppaassa: linkki

Linja 3 Meilahden suuntaan kulkee Olympiaterminaalin ja Hakaniemen välisen osuuden poikkeuksellisesti suoraan Kauppatorin ja Kruununhaan kautta.
Seuraavat pysäkit ovat poissa linjan käytöstä: Olympiaterminaali (Tehtaankadun suuntaan), Kaivopuisto, Neitsytpolku, Kapteeninkatu, Eiran sairaala, Viiskulma, Iso Roobertinkatu, Fredrikinkatu, Erottaja, Ylioppilastalo, Rautatieasema, Kaisaniemenkatu, Kaisaniemenpuisto
Poikkeusreitti Reittioppaassa: linkki

Linja 3 Olympiaterminaalin suuntaan kulkee normaalisti.

Linjan 4 poikkeusreitti

Linja 4 molempiin suuntiin kulkee Ritarihuoneen ja Lasipalatsin välisen osuuden poikkeuksellisesti Kruununhaan ja Kaisaniemenkadun kautta.
Seuraavat pysäkit ovat poissa linjan käytöstä: Senaatintori, Aleksanterinkatu, Ylioppilastalo
Poikkeusreitti Munkkiniemen suuntaan Reittioppaassa: linkki
Poikkeusreitti Katajanokan suuntaan Reittioppaassa: linkki

Linjan 7 poikkeusreitti

Linja 7 molempiin suuntiin kulkee Rautatieaseman ja Hakaniemen välisen osuuden poikkeuksellisesti suoraan Kaisaniemenkadun kautta.
Seuraavat pysäkit ovat poissa linjan käytöstä: Mikonkatu, Aleksanterinkatu, Senaatintori, Hallituskatu, Kansallisarkisto, Snellmaninkatu
Poikkeusreitti Länsi-Pasilan suuntaan Reittioppaassa: linkki
Poikkeusreitti Länsiterminaalin suuntaan Reittioppaassa: linkki