Siltatyö sulkee Turunväylän Kehä I:n kohdalla viikonloppuna 24.-26.7.

Turunväylän ja Kehä I:n liittymässä (Leppäsolmu) tehdään laaja sillan purkutyö viikonloppuna 24.-26.7. Turunväylä on Leppäsolmun kohdalta suljettu, ja ajoneuvoliikenne ohjataan kiertoreiteille perjantaista klo 22 maanantaiaamuun klo 5. Yhteys avataan aikaisemmin, jos työt valmistuvat etuajassa.

Siltatyö vaikuttaa U-linjan 280 pysäkkeihin. Pysäkit Leppäsolmu E2502 (Veikkolan suuntaan) ja E1202 (jättöpysäkki Kampin suuntaan) ovat pois käytöstä. Korvaavat pysäkit ovat kiertoreitillä Kehä I:llä: Säteri E1118 Veikkolan suuntaan ja Kurkijoentie E1215 jättöpysäkki Kampin suuntaan.

Työ vaikuttaa myös linjan 213N reittiin perjantai-illalla: kolme viimeistä lähtöä Kampista ajavat kiertoreittiä, mutta tämä ei vaikuta pysäkkeihin. Toiseen suuntaan (Kauklahdesta) ajetaan normaalia reittiä.

Alueella on pitkistä ja ahtaista kiertoreiteistä johtuen odotettavissa ruuhkia. Nämä tulevat vaikuttamaan U-linjan 280 lisäksi myös Kehä I:ä liikennöiviin linjoihin 113, 550 ja 555 ja mahdollisesti myös muihin Leppävaarassa liikennöiviin linjoihin, erityisesti lauantaina ja sunnuntai-illan paluuliikenteessä.

Kartta poistuvista ja korvaavista pysäkeistä U-linjalla 280:

Kartta poistuvista ja korvaavista pysäkeistä


Linkki Väyläviraston tiedotteeseen