Juna-asemien uuden informaatiojärjestelmän asennukset etenevät kehäradalla

Juna-asemien raide- ja aikataulunäyttöjä sekä kuulutuksia ohjaavan uuden informaatiojärjestelmän asennukset etenevät kehäradalla 1.-5.3. Lentoasemalta Vantaankoskelle. Järjestelmäpäivityksen yhteydessä näyttöjen ulkoasu ja kuulutusten ääni muuttuvat entisestä. Uusi järjestelmä mahdollistaa asemainformaation kehittämisen tulevaisuudessa matkustajien toiveiden suuntaan.

Juna-asemien raide- ja aikataulunäyttöjä sekä kuulutuksia ohjaavan uuden informaatiojärjestelmän asennukset etenevät 1.-5.3. Lentoasemalta Vantaankoskelle. Sen jälkeen asennukset jatkuvat kehäradan lopuilla asemilla kohti Huopalahtea. Asennukset tehdään yksi asema kerrallaan.

Uusi järjestelmä on otettu jo käyttöön rantaradan asemilla Leppävaarasta Ilmalaan, pääradalla Käpylästä Hiekkaharjuun ja kehäradalla Leinelässä. Järjestelmään on tehty muutoksia ja korjauksia aiempien asennusten kokemusten pohjalta.

Järjestelmäpäivityksen yhteydessä näyttöjen ulkoasu ja kuulutusten ääni muuttuvat entisestä. Asennusten yhteydessä informaatiossa voi olla asemilla myös hetkellisiä puutteita. Uusi järjestelmä mahdollistaa asemainformaation kehittämisen tulevaisuudessa matkustajien toiveiden suuntaan.

Juna-asemien informaatiojärjestelmästä koko Suomessa vastaa HSL:n yhteistyökumppani Fintraffic Raide Oy.

Uusi raidenäyttö Leppävaaran asemalla