Hakaniemen metroasemalla muutoksia Linjojen sisäänkäynneissä 13.7.

Hakaniemen aseman Porthaninkadun, Toisen linjan ja Siltasaarenkadun risteyksen sisäänkäynneistä A-sisäänkäynti suljetaan ja B-sisäänkäynti avataan käyttöön 13.7. tiistaina. B-sisäänkäynnin hissit jäävät edelleen työmaa-alueelle, jolloin esteetön kulku on jatkossakin vain Hakaniementorin puolelta asemaa.

Hakaniemen metroaseman Porthaninkadun, Toisen linjan ja Siltasaarenkadun risteyksen sisäänkäynneillä tapahtuu muutoksia, kun A-sisäänkäynti suljetaan ja B-sisäänkäynti avataan käyttöön 13.7. tiistaina. Molemmat sisäänkäynnit johtavat samaan lippuhalliin, jossa ne ovat metron liukuportaiden vastakkaisilla puolilla.

B-sisäänkäynnin hissit jäävät edelleen työmaa-alueelle, jolloin esteetön kulku metroon on jatkossakin vain Hakaniementorin puolelta asemaa. Linjojen suunnasta lähin esteetön sisäänkäynti on E-sisäänkäynti Siltasaarenkadulla.

Sisäänkäyntien muutokset liittyvät aseman yläpuolisten rakennusten työmaan järjestelyihin.

Aseman sisäänkäynnit 13.7. alkaen 3D-kuvassa

Lähin esteetön sisäänkäynti Linjoilta on Siltasaarenkadun E-sisäänkäynti. E-ovi on Siltasaarenkadun ja Eläintarhantien risteyksestä n. 50 metriä kohti Pitkääsiltaa torista katsottuna kadun toisella laidalla.