Siuntion suunnan U-linja 193 jaetaan 14.3. kahdeksi linjaksi, 193 ja 194

Siuntion, Lohjan ja Inkoon välisessä liikenteessä ajava U-linja 193 jaetaan maanantaista 14.3. alkaen kahdeksi linjaksi. Jatkossa Inkoosta/Inkooseen ajetaan U-linjaa 193, ja U-linjalla 194 ovat Lohjan suunnan vuorot vain Siuntiosta/Siuntioon.

Siuntion, Lohjan ja Inkoon välisessä liikenteessä ajava U-linja 193 jaetaan maanantaista 14.3. alkaen kahdeksi linjaksi. Jatkossa Inkoosta/Inkooseen ajetaan U-linjaa 193, ja U-linjalla 194 ovat Lohjan suunnan vuorot vain Siuntiosta/Siuntioon:

U193 Inkoo – Siuntio – Lohja
U194 Siuntio – Lohja

Samalla useita kirjaintunnuksia ja osa aikatauluista muuttuu.

Esimerkiksi V-tunnuksella ajetaan vuorot, jotka ajavat Siuntiosta Lappersintietä Virkkalan suuntaan. Ilman kirjainta olevat vuorot ajetaan Suitiantietä Lohjan suuntaan.

Linjojen aikataulut ja reitit HSL-alueella (Siuntio ja Kirkkonummi) löytyvät Reittioppaasta. HSL-alueen ulkopuolisia yhteyksiä (Inkoo, Lohja ja Raasepori) voi tutkia esimerkiksi Matkahuollon aikatauluhausta (linkki johtaa tämän alueen ulkopuolelle).

U-linjojen 193 ja 194 liikenne on Uudenmaan ELY-keskuksen tilaamaa. Liikennöitsijöitä ovat Lohjan Taksikuljetus, Pohjolan Liikenne, Salon Tilausmatkat, J. Vainion Liikenne ja RR Travel.

U-linjat ovat linjoja, jotka suuntautuvat HSL-alueen ulkopuolelle, ja joille HSL on tehnyt sopimuksen HSL-lippujen kelpaamisesta HSL-alueella. Osa U-linjoista on markkinaehtoisia, joissa liikennöitsijä päättää linjan reitistä ja aikataulusta, osa taas ELY-keskuksen tilaamaa.