R- ja T-junilla poikkeuksia ja korvaavia busseja 4.-5.7. yönä Kerava-Riihimäki välillä

R- ja T-junilla on poikkeuksia ma-ti 4.-5.7. välisenä yönä osuudella Kerava-Riihimäki radan kunnossapidon takia. Ajamatta jääviä yhteyksiä korvataan Keravan ja Riihimäen välillä väliasemien kautta busseilla 969X.

R- ja T-junilla on poikkeuksia maanantain ja tiistain 4.-5.7. välisenä yönä osuudella Kerava-Riihimäki. Poikkeukset johtuvat radan kunnossapitoon liittyvästä jännitekatkosta.

Poikkeuksen takia ajamatta jääviä R- ja T-junien yhteyksiä korvataan Keravan ja Riihimäen välillä väliasemien kautta busseilla 969X.

Poikkeukset liikenteessä

Helsingin suunnasta

  • Helsingistä klo 00.40 lähtevä R-juna ja klo 01.51 lähtevä T-juna kulkevat vain Keravalle asti.

    Keravalta on jatkoyhteys korvaavilla busseilla 969X klo 01.08 ja 02.33 väliasemien kautta Riihimäelle.

Riihimäen suunnasta

  • T-juna, joka normaalisti lähtisi Riihimäeltä klo 02.55, lähtee liikkeelle vasta Keravalta. Juna lähtee Keravalta Helsinkiin klo 03.32.

    Junan pois jäävää reittiä korvaa Riihimäeltä (ja Jokelasta) bussi 969X klo 02.48 väliasemien kautta (Jokelassa klo 03.18) Keravalle, josta on jatkoyhteys Helsinkiin ja väliasemille klo 04.04 lähtevällä K-junalla.

  • Riihimäeltä normaalisti klo 03.55 lähtevä T-juna on korvattu Riihimäeltä klo 04.00 lähtevällä T-junalla.

    Junan lähtöaika Jokelasta on klo 04.14 ja Keravalta klo 04.32. Keravalta juna jatkaa normaaliliikenteen T-junan aikataulun mukaisesti kohti Helsinkiä.

R- ja T-junat käyttävät Keravalla myös poikkeavia raiteita. Kaikki yllä mainitut R- ja T-junat ovat matalalattiaisia eli poikkeuksellisesti myös T-junat ajetaan matalalattiakalustolla.

Tarkemmat korvaavan bussin 969X aikataulut löydät Reittioppaasta. Korvaavat bussit ovat matalalattiabusseja.

Korvaavat bussit

Korvaavissa busseissa voit matkustaa samalla matkalipulla, joka kävisi korvatussa junassakin. Korvaavien bussien kyytiin voit nousta voimassa olevalla lipulla myös keskiovesta eikä sinun tarvitse näyttää lippua kuljettajalle.

HUOM! Korvaavista busseista saattaa puuttua mahdollisuus lukea HSL-korttia, joten arvolipun ostaminen ei aina ole mahdollista korvaavassa bussissa.

Korvaavien bussien pysäkit HSL-lippualueella

969X

Bussit eivät pysähdy muilla matkan varrella olevilla pysäkeillä.


Linjan 969X reitti HSL-alueella kartalla

Kartan reittitiedot esillä myös Reittioppaassa saavutettavasti:

969X reitti kartalla. Saavutettava versio Reittioppaassa.