I-junilla lisäliikennettä Tikkurila Festivaaliin to 21.7. - la 23.7. jälkeisinä öinä

I-junilla on lisäliikennettä to 21.7., pe 22.7. ja la 23.7. jälkeisinä öinä Tikkurila Festivaalin takia. Lisäksi muita pääradan junia ajetaan normaalia useammalla junavaunulla tapahtuman päättymisaikaan. Junien lähdöt näet myös Reittioppaasta.

I-junilla on lisäliikennettä torstain 21.7., perjantain 22.7. ja lauantain 23.7. jälkeisinä öinä Hiekkaharjun liikuntapuistossa järjestettävän Tikkurila Festivaalin esitysten päättymisen jälkeen. Lisäksi muita pääradan junia ajetaan normaalia useammalla junavaunulla tapahtuman päättymisaikaan.

Näin pääset Hiekkaharjun liikuntapuistoon

Tapahtuma-alue sijaitsee Urheilutiellä ja lähin juna-asema on I-, P-, K- ja T-junien Hiekkaharjun asema. Kulku aseman eteläpäädystä aseman alikulun ja Urheilutien kautta kestää tapahtuma-alueelle noin 8 minuuttia.

Myös Tikkurilan asemalta on vain noin 15 minuutin kävelymatka liikuntapuistoon. Tikkurilassa käytössä ovat Hiekkaharjun junien lisäksi R- ja Z-junat Helsingin ja Keravan suuntiin. Tikkurilasta pääset festivaalialueelle myös Valkoisenlähteentietä ajavilla busseilla, esimerkiksi Mellunmäkeen ajavalla runkobussilla 570.

Reittisi perille kokonaisuudessaan löydät helposti Reittioppaan haulla.

Huomioithan, ettei bussi 735 aja Urheilutien eikä Hiekkaharjun aseman kautta tapahtuman ja sen järjestelyjen aikana. Bussit ajetaan 18.-25.7. Kielotieltä suoraan Valkoisenlähteentielle. Lisätietoja erillisestä tiedotteestamme.

Lisäjunat tarkemmin

To-la 21.-23.7. jälkeisinä öinä yönä matkustajien käytössä ovat ylimääräiset I-junat Helsingistä kello 0.06, 0.36 ja 1.06. Lisäjunat lähtevät Tikkurilasta kello 0.25, 0.55 ja 1.25. Hiekkaharjusta samat junat lähtevät kello 0.28, 0.58 ja 1.28.

Lisäjunat löydät myös Reittioppaasta.